BabyNes versus Nespresso

Vorige maand heeft het wel bekende babymerk Nestlé de BabyNes op de markt gebracht. Het apparaat maakt het leven van de werkende ouder een stuk gemakkelijker. De BabyNes is te vergelijken met een espressoapparaat.  Alleen komen er geen lekker geurende kopjes espresso uit, maar kant-en-klare flesvoeding.

De ‘porties’ zijn, net zoals bij echte Nespresso, verpakt in kleine capsules. Het voordeel is dat de hoeveelheid precies is afgemeten en dat je geen last meer hebt van geknoei met melkpoeder en hoeveelheden. Je stopt de capsule in het apparaat, drukt op de knop en in minder dan een minuut is de flesvoeding klaar. Je maakt dus snel, makkelijk en hygiënisch een fles klaar.

De Wereldgezondheidsorganisatie benadrukt nog steeds dat borstvoeding de allerbeste babyvoeding is die gegeven kan worden. Nestlé benadrukt dit zelf ook, maar zegt wel dat haar melk dicht in buurt komt bij moedermelk.

Aan de BabyNes hangt wel een prijsje. Voor het apparaat alleen al bent je ongeveer € 200,- kwijt. Daarbij komt dat je aan het apparaat alleen niks hebt, je moet ook telkens een pakket met 26 flesvoedingen kopen voor ongeveer € 40,-. Vergeleken met een lekker kopje Nespresso is dit toch een tikkeltje duurder.

Voor de echte fashion pappies en mammies zijn er ook nog leuke accessoires verkrijgbaar, zoals de draagtas van ongeveer € 70,-, de capsule-opener voor onderweg van € 15,- en de bijbehorende knuffelkoala van ongeveer € 30,-.

Wil je meer informatie over de BabyNes kijk dan eens op: https://www.babynes.ch/DE/Pages/Startseite-babynes.aspx

Bron: Nestlé

About the author  ⁄ Redactie

Related Posts

Vader in spé

Kickbee

No Comments