12 februari 2016 – Uitdelen

Ik had zulke leuke traktaties gezien die helemaal bij het verjaardag thema van Daylon paste. Zo leuk dat ik ze zelf ook wilde maken om uit te delen op Daylon zijn zwemles.

Op zwemles is Daylon altijd extra close. Vorige week kwam hij uit zichzelf knuffelen met mij. Heerlijk! Ook klom hij zelf op mijn rug. Dit moeten de kleintjes normaal gesproken doen als ze in het diepe op de kant zitten en erin willen. Maar hij vond dit zo leuk dat hij het nu uit zichzelf in het ondiepe gedeelte van het bad al deed. Lekker mama vasthouden. En na zwemles zat hij vervolgens in het voorzitje op de fiets en deed hij zijn hoofdje helemaal naar achter zodat ik hem heerlijk kon knuffelen. Wat was ik toch een gelukkige moeder. En trots ben ik ook op hem want zo heeft hij op 22 januari ontdekt dat hij in het babybadje kan krokodillen (dat is leunend op handen door het badje gaan), dit keek hij af bij de andere kindjes. Wat hij ook leuk vindt in het babybadje is om met zijn billen of buik onder een grote straal te staan. Heel grappig om te zien. Op die les deed hij zijn buik tegen mijn buik (buik tegen buik) en gaf mij een knuffel. Ook springt hij al goed en diep door zijn beentjes en komt zelfs zijn kinnetje in het water. Zo ontzettend goed van hem.

Maar terug naar vandaag! Aan het einde van de zwemles werd er voor Daylon gezongen en mochten de Dikkie dik mandarijntjes worden uitgedeeld. Daylon vond dat niet interessant en trok zijn eigen plan. Hij snapte natuurlijk ook nog niets van het principe uitdelen, maar ach daar ging het ook niet om. We hebben zijn verjaardag op zwemles in ieder geval niet voorbij laten gaan en ik heb lekker geknutseld.

Vervolgens kwam Bas ook nog even kijken en hebben wij na afloop zoals altijd nog even warme chocolademelk met slagroom gedronken op het randje van het babybadje. Daarna heeft Daylon daar nog even in kunnen keutelen en gingen wij er vandoor. Want morgen is de grote dag en moet er nog genoeg gebeuren.

 

About the author  ⁄ Redactie

Comments are closed.