13 februari 2016 – Daylon 2 jaar

Lieve Daylon, afgelopen tijd werd ik bij het idee dat jij 2 zou worden erg emotioneel en kon ik er echt om huilen. Ik moest mij zelf voorhouden dat er niets anders zou zijn vandaag. Jij zou nog steeds hetzelfde en nog steeds klein zijn. Echter nu ik in bed lig ben ik alleen maar trots op jou en gelukkig! Het was een super fijne dag met allemaal dierbare mensen die speciaal voor jou zijn gekomen om deze bijzondere dag te vieren.

Ik zie en hoor vooral hoe je in slaap valt (tegen 23 uur) naast mij in bed. We liggen met zijn viertjes in het grote bed en Bas & Chemène slapen al. Wij hebben nog even foto’s gekeken en selfies gemaakt. Nog even tijd met zijn tweetjes.

Terugdenken aan deze dag. Vannacht heb ik jou natuurlijk om 00:00 een kus gebracht. Vanmorgen was je rond 8 uur wakker en kreeg je van mij jouw eerste voeding. In de tussen tijd maakten Mene en papa het grote bed op met daarop jouw cadeaus.

Toen je deze zag kroop je er snel op en maakte je alles goed open. Het principe van cadeaus weet je nu wel. Bij sommige pakjes zei je al boek (klopte in verhouding) voordat je het open maakte. En ook Chemène had een mooi cadeau van haar eigen spaargeld voor jou gekocht en die vond je wel heel erg mooi.

Beneden stond er nog een verassing klaar waar je eerst voorbij liep, maar de Dikkie Dik versiering was je niet ontgaan!

In de ochtend zijn wij nog even auto’s wezen kijken op de brug over de snelweg heen, want dat vind je zo mooi. Vorige week moest ik er zelfs voor terug rijden toen we erover heen waren gereden zonder te stoppen. Vervolgens reden wij naar de speeltuin. Ik zei dat we naar de speeltuin gingen en even later zei hij; tuin. En daarna zei ik; we gaan daar heen en hij zei vervolgens; heen! Ik was enthousiast en zei; goed zo en hij herhaalde; goed zo! Nog even lekker gespeeld en daarna vroeg naar bedje.

De visite kwam al vroeg en wat kreeg je weer veel. Wel echt heel veel nuttige spulletjes ook. De tandenborstel en tandpasta die je kreeg was een echte binnenkomer, daar reageerde je super blij op.

En toen was het tijd voor de taart. Toen ik zei dat die kwam ging je snel op je stoel aan tafel zitten en je begon al te blazen toen het meptaartje net voor je stond. Maar het lukte niet en toen je het kaarsje met je vinger wilde pakken blies ik het toevallig net uit. Je hebt er lekker van gegeten, lees: vernielt. En je wilde erin snijden zoals het hoort 😉 En ook het Dikkie Dik hoofd dat boven op de taart stond moest eraan geloven. Je was even een echte hersenchirurg:) En wat heb je veel gegeten en niet alleen van de taart. De pretzelstokjes gingen er met 10 tegelijk in en alle chips was voor jou. Ook toen de broodjes kwamen was dat voor jou tijd om weer aan tafel te gaan zitten.

Het spelen met de kindjes was ook leuk. Lekker achter of voor een autootje uit rennen en het overrollen van de bal met andere kleintjes was erg vermakelijk. Dus ik kan niet anders zeggen dat het een super fijne dag was.

En ook nu het nog even saampjes zijn in bed vind ik fijn. Ik kruip zo even fijn tegen jou aan schatje, welterusten mop. Morgen nog een after party!

 

About the author  ⁄ Redactie

Comments are closed.