13 januari 2016 – Voorbereidingen

Jeetje over precies een maand wordt meneer alweer 2. OMG ik word er meteen een beetje weeïg van in mijn buik. Te snel, te snel, te snel! Het gaat gewoon te snel.

Ik ben druk bezig met het regelen van van alles, want er moet van mij weer te veel perfect zijn voor Daylon zijn verjaardag en de uitnodiging hiervan. Een heleboel is heus wel al geregeld en sommige dingen kunnen gewoon nog echt niet.

Elke verjaardag hebben wij een gekozen thema. Het thema van Daylon staat al zo ongeveer een jaar vast. Ik heb nog even getwijfeld over Cars, omdat hij zo gek is van auto’s, maar dit kan ook nog op zijn 3e, 4e en 5e verjaardag. Dus ben ik toch maar bij mijn eerste thema (Dikkie Dik) gebleven! Meestal moet je bij je eerste gevoel blijven. Dus dat heb ik nu definitief gedaan. Het thema wordt dan ook helemaal doorgevoerd. Tja ik ben een beetje een koekoek. Mijn man is het inmiddels wel gewend, maar anderen zullen mij voor gek verklaren.

De versiering is al bezorgd en zijn kleding-set is gekocht. Het ontwerp voor de taart ligt (al heel lang) klaar. Hiervoor moet ik alleen nog wel veel producten in huis halen. Ook moet ik nog bepaalde cadeautjes kopen, wat huiszaken regelen, verjaardagskaart bestellen en last but not least moet de uitnodiging nog worden gemaakt. Want zonder echte uitnodiging natuurlijk geen echt feestje (onzin natuurlijk)! Dus dit is nu het belangrijkste agenda punt, de foto die ik voorop de uitnodiging wil heb ik al gemaakt! Hopelijk kan ik deze en de andere punten snel van de to do list afvinken.

 

About the author  ⁄ Redactie

Comments are closed.