13 maart 2016 – Dikkie Dik

We gingen met Daylon naar zijn eerste theatervoorstelling. Het was de voorstelling Lekker weertje Dikkie Dik. Die kaartjes heeft hij voor zijn verjaardag gekregen. Geniaal cadeau, een uitje met zijn allen!! Van wie had hij die kaartjes ook alweer?! Ohja  van mij;)

Toen Chemène volgens mij 2 jaar was zijn wij met haar ook geweest en toen was het ook al fantastisch. Na de show werd er door de spelers de tijd genomen om Dikkie Dik te laten aaien door alle kids. Chemène geloofde toen echt dat hij echt was en droomde er helemaal bij weg.

Net als toen Chemène, droeg nu Daylon de Dikkie Dik tas op zijn rug.

De kaartjes heb ik al lang van tevoren besteld. Zeker een half jaar geleden. Het leek mij toen een nuttig, toepasselijk verjaardagscadeau. Omdat ik zo vroeg van tevoren heb gereserveerd, hadden we mooie plekken, namelijk helemaal vooraan. Ik zette Daylon zijn Dikkie Dik knuffel op het podium om er een foto van te maken. Daylon vond dat zijn rugzak erbij moest dus dat natuurlijk maar gedaan. Het liefst was hij er zelf bij op het podium gegaan.

Het was super lief om hem tijdens de voorstelling te zien. Hij vond het zo mooi.

Ik weet niet waar ik meer van heb genoten. Van het kijken naar het plezier van D of van de voorstelling.

Hij lachte en klapte lekker mee en ging ook even op van zijn stoel af om op de grond te staan met zijn handjes op het podium om er overheen te kijken. Dat moet er vanaf de andere kant heel grappig hebben uit gezien want Dirk Scheele moest erom lachen toen hij in de buurt stond en het zag.

Ook de grote poezen kwamen naar Daylon toe en neusden met de Dikkie dik die Chemène op het podium vasthield.

Het was een geweldig leuke voorstelling voor jong en oud. Echt iedereen zou dit leuk vinden.

Na afloop was Dirk Scheele er weer om te signeren en om mee op de foto te gaan. En wat deed hij dit ook weer leuk.

Daylon vond het eerst maar niets maar later toen het publiek weg was is hij toch ook op de foto gegaan. Dirk vond het zelf ook leuk en vroeg of ook een foto met zijn camera kon maken. Dit deed ik natuurlijk! Ook was er een grote Dikkie Dik poes bij die geaaid kon worden!

En wat zag ik later op de site van Dirk Scheele? Jaja een foto van Dirk, Chemène en Daylon! Super leuk. Bedankt productie, bedankt theater, bedankt crew, bedankt Dirk Scheele en bedankt Dikkie Dik voor de fantastische voorstelling. En weer een fantasie rijker.

Op naar de volgende Dikkie Dik of Dirk Scheele voorstelling!

About the author  ⁄ Redactie

Comments are closed.