14 februari 2014 Verliefd op Valentijnsdag

Wat een mooi begin van Valentijnsdag! Het uitzicht op mijn pasgeboren ventje! Hij is zooo ontzettend mooi. Gelukkig vindt elke mama dat.

Op dit moment vind ik hem op nog helemaal niemand lijken. Al lijkt hij wel het zelfde neusje te hebben als Chemène. Maar hij is een echte jongen dat zie je overduidelijk. Bij sommige baby’s moet je nog wel eens goed kijken maar bij Daylon niet! Dat is wat alle verpleegsters ook zeggen. Er is bij hem gewoon geen twijfel over mogelijk. Ik ben dus opnieuw verliefd geworden op een vent!

Ik heb wel eens getwijfeld voordat ik zwanger was of je wel van twee kinderen evenveel kon houden. Ik kon het mij gewoon niet voorstellen dat ik evenveel van iemand zou kunnen houden als van Chemène. Dat leek me gewoonweg onmogelijk, want mijn hart en ziel lag bij haar. Maar het kan! Je kan onvoorwaardelijk van meer dan één iemand houden. En dat gaat zo helemaal vanzelf!

‘S morgens kwam Bas  het ziekenhuis in met een ontzettend mooi boeket rozen en een hele mooie zelf gemaakte kaart met een bijzondere tekst erop;

Gisteren was één van de mooiste momenten van mijn leven, maar tevens één van de slechtste momenten. Een moment van geluk, maar ook één van intense angst. Een moment waarbij je stil staat hoe veel je van iemand houdt. Nu een lange dag later, ik kan het niet genoeg blijven zeggen, IK HOU VAN JOU.

Van Chemène kreeg ik ook een mooie kaart. Ik had voor hun ook allebei een valentijnskaart mee genomen naar het ziekenhuis die ik vorige week al had gekocht en die ik nu dus mooi kon geven. Aangezien ik aldoor heb gedacht dat ik de 13e zou bevallen leek het mij verstandig om die kaarten in mijn vluchtkoffer te stoppen. Zo zou ik ze kunnen geven als ik een dag later zou bevallen of als ik in het ziekenhuis zou moeten blijven. Dus dat kwam nu goed uit, ik was goed voorbereid. Ook had Chemène een klein kaartje voor Daylon gemaakt die ik had meegenomen zodat ze hem nu kon geven.

Toen ik ‘s avonds alleen was met Daylon heb ik mijn valentijnskaart voor hem gepakt en voorgelezen. Ik weet best dat hij er nog niets van meekrijgt maar het is wel leuk voor in het plakboek.

About the author  ⁄ Redactie

Comments are closed.