16 januari 2016 – Middagslaapjes

Vannacht was minder fijn! Een tijd in de badkamer doorgebracht en goh wat was ik beroerd.

Ik dacht nog; zo kan ik echt niet werken, maar ik had nog de hoop dat het met een paar uurtjes slaap beter zou gaan. Zodat ik mij niet hoefde ziek te melden op het werk. Dit vind ik namelijk echt niet fijn om te doen en in het weekend voel ik mij extra schuldig. Maar helaas het ging niet beter en ik was zo misselijk, slap, duizelig en had hoofdpijn, dat ik geen andere keus had.

De rest van het huis leek nergens last van te hebben. De kids zaten bij mij op bed tv te kijken zodat ik kon blijven liggen en dat Bas Youna kon uitlaten.

Echter hoe goed Daylon ook oogde, de inhoud van zijn luier deed toch anders vermoeden dat er vanbinnen iets meer aan de hand was. Want binnen no time had hij een doorgelekte poepluier op mijn bed! Ik had mij voorgenomen om te blijven liggen want tenslotte was ik vreselijk beroerd. Maar nu moest ik er toch uit. Bas was net begonnen aan zijn lange wandeling met Youna en zou minstens nog 15 minuten wegblijven. En zolang konden wij hier niet blijven liggen in bed.

1) het stinkt

2) wordt alleen maar meer uitgesmeerd!

Dus onder de douche met hem en het dekbed gelijk in de was!!! Chemène bracht mij gelijk haar warme deken zodat ik daar na het douchen weer onder kon liggen. Ook hielp zij mij verder super goed. Met het brengen van billen doekjes en luiers.  En er volgden nog meer luiers!

‘S middags heeft Daylon lekker zijn middagslaapje bij mij in bed gedaan en ik deed met hem mee:)

 

About the author  ⁄ Redactie

Comments are closed.