17 augustus 2013 Schietende knopen

Ik vind het zo apart dat mijn buik ‘s avonds zo veel groter is dan ‘s morgens. Ik kan dit mij van de vorige zwangerschap ook helemaal niet meer herinneren. Natuurlijk is het wel enigszins te verklaren omdat natuurlijk je maag hoger zit en dus alles wat je eet ook hoger komt te zitten. Maar toch!

We hadden een verjaardag en ik vond het leuk om iets moois aan te trekken. Ik stond voor mijn kast en was ineens nieuwsgierig of mijn buik nog in mijn catsuit paste. Ik ging er eigenlijk al vanuit dat de knopen niet meer dicht zouden kunnen, maar niets was minder waar. Hij ging nog prima dicht! Ik was blij verrast en besloot hem aan te houden.

Helaas was het niet zo een heel goed plan. Want ik had niet stil gestaan bij het reeds beschreven gebeuren. Naarmate de dag vorderde kwam er steeds meer spanning op de knopen te staan. ‘S avonds hadden ze er zo af kunnen schieten en stond de voorkant ook open.

Ik plaatste hier een foto van op Facebook met de volgende tekst erbij: “Hmmmmm, misschien toch maar even shoppen!!!”

Er waren best nog aardig wat mensen die wij niet op de hoogte hadden gebracht met het nieuws dat wij opnieuw papa en mama zouden worden. Aan de hand van dit bericht trokken veel vrienden hun conclusies. Ik opperde nog even; “Heerlijk dat all you can eat!”, maar daar trapte natuurlijk niemand in. Zo, nu weet iedereen het grote nieuws. Toch handig die social media.

17 augustus 2013 Schietende knopen

 

 

About the author  ⁄ Redactie

No Comments