17 maart 2014: Controle

Ik moest vandaag naar de gynaecoloog. Maar eerst werd ik bij de coassistent naar binnen geroepen. Zij zou het voorbereidend gesprek voeren. De coassistent stelde verschillende vragen en vroeg over de wond. Ik vond de vraag erg apart en dacht dat zij de hechtingen van de knip bedoelde dus ik zei dat het goed ging. Later bleek uit het verdere gesprek dat zij dacht dat ik een keizersnee had gehad. Ja dan is de vraag wel logisch! Ik zei dat ik op een natuurlijke manier was bevallen. Bleek dat zij mijn dossier niet (goed) had doorgenomen. Daarna gingen wij naar de gynaecoloog. Het gesprek was niet zoals ik verwacht had maar de uitslag van het onderzoek was goed! En dat is natuurlijk het belangrijkste! Wij zijn gezond. Het enige was dat als wij nog een derde kindje zouden willen in de toekomst dit gewoon kon maar dan wel onder behandeling van de gynaecoloog in plaats van de verloskundige. Dit zou natuurlijk prima zijn.

Het bezoek was uitgelopen en er was geen tijd meer om mij eerst thuis af te zetten zodat ik kon gaan rusten want Chemène haar school ging al bijna uit.

Dus moest ik mee. Dat was onverwachts toch wel heel bijzonder want Daylon ging ook voor het eerst mee naar school. Toen Chemène (laat) doorhad dat ik er ook was rende ze gillend weg! Ja dat was lang geleden hèh schatje! Ze was helemaal verrast en vertelde aan iedereen dit is mijn broertje en zei mijn broertje is er. Wat heerlijk om buiten te zijn met mijn mooie ventje en hem aan de wereld te kunnen showen!

About the author  ⁄ Redactie

Comments are closed.