18 januari 2016 – Pleister erop

Daylon kreeg voor ’t eerst een pleister op zijn duim voor het slapengaan. Hij zat echt naar zijn duim met pleister erop te kijken zo van wat is dit nu. Ook deed hij hem even in zijn mond en dat was niet echt lekker denk ik. In bed ging hij gewoon rustig liggen. Wel heb ik hem nog even horen huilen. Hij wilde natuurlijk zijn duim en misschien probeerde hij de pleister er wel af te halen.

5 Dagen later (23 jan) kreeg hij zijn tweede pleister opgeplakt en hebben wij er wat azijn op gedaan. Maar hij deed hem gewoon in zijn mond en daarna trok hij een gezicht met zijn tong naar buiten. Na het in bed leggen heb ik hem opnieuw heel kort gehoord. Toen ik ‘s nachts ging kijken had hij zijn duim gewoon in zijn mond.

2 Dagen (25 jan) later weer opnieuw een poging gedaan. Daylon liet mij ‘s avonds gewoon weer zijn pleister omdoen. Daarna pakte Bas de azijnfles en daar stopte hij zijn duim ook vrijwillig in. Vervolgens deed hij aldoor heel nep zijn duim in en uit zijn mond. Dat vond hij zelf erg grappig. Met slapen gaan duurde het nu ook weer iets langer dan normaal. Het is ook best moeilijk in slaap vallen met een minder smakelijke duim. Nu doorzetten!!

We hebben nu dus een nieuw ritueeltje erbij voor het slapen gaan, de duim inpakken!!

De andere rituelen zijn natuurlijk even lekker spelen op het aankleedkussen! Hem lekker kietelen en happen in zijn buik en nekje en dan giert hij het uit. En het kiekeboe spelletje is ook favoriet. Ook lees ik voor en sla ik het zingen voor hem nooit over. En dan volgen er nog lieve woordjes en kusjes.

About the author  ⁄ Redactie

Comments are closed.