19 augustus 2013 De dierenarts maakt een echo

Een echo van je baby is natuurlijk enorm bijzonder. Maar wat als die wordt gemaakt door een dierenarts! En wel door één van de dierenartsen van het dolfinarium! De dierenarts scande regelmatig de buik van zwangere dolfijn Molly. En toen vroeg zij of ik het ook leuk vond om door haar gescand te worden. Natuurlijk wilde ik dat. Hartstikke leuk en ik zie de baby ook nog een extra keertje.

Vier en een half jaar geleden met de zwangerschap van Chemène werd de echo gemaakt door een mannelijke dierenarts. Maar nu werd de echo gemaakt door de vrouwelijke dierenarts. Ik ken haar al meer dan 15 jaar. Toen ik begon als vrijwilligster bij het opvangcentrum voor dolfijnen (dat nu SOS dolfijn heet) werkte zij daar ook al als vrijwilligster. En nu zitten we dan samen, mijn man is er ook bij, naar mijn baby te kijken. Voor haar is dat natuurlijk ook heel leuk want normaal bekijkt zij alleen de buiken van de dolfijnen en van de andere dieren op het park.

De beelden waren erg mooi en we zagen de baby zelfs echt duim en zuig bewegingen maken. Er werd mij eerder verteld dat dit nog helemaal niet schijnt te kunnen op deze leeftijd maar wij zagen het dus wel! Erg leuk om de baby weer even te hebben mogen zien.

19 augustus 2013 De dierenarts maakt een echo (1)

About the author  ⁄ Redactie

No Comments