25 februari 2016 – 1e keer filmpje pakken

Ik wilde vandaag iets leuks gaan doen. En omdat het regent dacht ik dat het leuk zou zijn om weer eens naar een indoor speeltuin te gaan. Ik besloot naar een nieuwe in Dronten te rijden. Daar aangekomen bleek deze dicht te zijn. Behoorlijk boos en geïrriteerd, want welke indoor speeltuin is er nu dicht in een kindervakantie, besloot ik terug naar Harderwijk te rijden en daar een filmpje te gaan pakken. Woezel en Pip stonden nog op de agenda voor deze vakantie, alleen niet voor vandaag, want vandaag was het Chemène haar dagje! Dus even overlegd en Chemène stemde uiteindelijk in. Daylon sliep nog even in de auto dus die had een powernap gehad.

In de bioscoopzaal ging hij gelijk op zijn stoel zitten als een koning op de eerste rij. Maar dat was van korte duur, hij wilde er al weer snel af! Ik heb hem gepaaid met chips en snoep en dan bleef hij best oké zitten. Tja de opvoeding schoot hier iets te kort, maar ik moest toch iets. Chemène kon ook niet stil zitten en wiebelde als een malloot op haar stoel. Ik zag en voelde vooral hoe de buurman naast mij zich hieraan ergerde, tja het is een kindervoorstelling hield ik mijzelf voor. Gelukkig stopte dat toen de film begon. Daylon ging nog even half op het trappetje liggen onder het beeld en keek zo naar de film. Daarom haalde ik hem toch weer overhalen met ijs! Iets dat ik overigens helemaal niet erg vond want ik kon zo lekker mee snoepen met Daylon gezellig op schoot. Op de terugweg naar huis om half zes was hij opnieuw in slaap gevallen en omdat hij zijn lange middagslaapje ook niet had gehad heb ik hem meteen door naar bed gebracht en is hij niet meer wakker geweest. Ik kan dus wel stellen dat het een geslaagde dag was en ook Chemène vond de film stiekem toch nog wel leuk. Want eigenlijk was die natuurlijk veels te kinderachtig voor haar;). Natuurlijk hebben we ook nog andere dingen gedaan deze vakantie die niet kinderachtig waren.  Zo zijn we samen naar het concert van K3 geweest en dat was echt te gek. Ook ik was weer even een klein meisje. Ohnee een groot meisje want dit is natuurlijk niet voor kleine kindjes anders is het natuurlijk saai. Verder is ze naar disco zwemmen geweest met de buurmeisjes (ik bleef wachten in de kantine, want zo groot vind ik haar toch ook nog niet om alleen te laten) heeft ze een logeer-partijtje gehad, zijn we naar een carnavalsoptocht in België geweest, heeft ze een bezoek gebracht aan het paardenrusthuis en heeft ze vandaag heel stoer haar snorkel brevet 1 gehaald.

Ze moest onder anderen buddy zwemmen en dat was echt leuk om te zien. Met een ander meisje deed ze dit en moesten ze echt op elkaar letten en signalen geven. Op het einde van de les moest ze zelf haar eigen diploma opsnorkelen.

About the author  ⁄ Redactie

Comments are closed.