26 februari 2016 – Dr. Thumb

Tijdens het bestellen twijfel ik nog steeds. En dat komt niet door het product zelf, want het lijkt mij erg goed en de antwoorden die ik krijg op al mijn vragen via de e-mail bevestigen mijn gevoel alleen maar. Ook is de toon in de e-mails ontzettend lief en begripvol naar mij toe. Hiervoor krijgt www.duimen.nl/drthumb van mij een echte dikke duim. Ik krijg van hun absoluut het gevoel dat ik goed bezig ben als ik dit product voor mijn zoontje aanschaf en hem zo help bij het afleren van het duimen.

Maar aan de andere kant wil ik hem het duimen ook niet ontnemen. Het geeft hem troost en ik vind het  zo lief staan en lijkt hij ook nog zo lekker klein. Slik (lees: hele grote SLIK) en voel een traan. Ik vraag Bas toch nogmaals of wij echt iets moeten doen aan het duimen. En natuurlijk geeft hij mij het antwoord wat ik al weet; JA!

En ja hoor daar zijn de tranen. Mijn ventje toch!! Ik weet dat ik er goed aan doe. Maar het doet pijn! Maar waarom??

Daylon zijn bovenkaak staat al naar voren dus het moet ook gewoon echt. Stel je voor dat Daylon later (als ik hem nu zou laten duimen) zegt;  mama waarom heb je mij laten duimen?! Nu heb ik geen mooie tanden omdat jij mij zo nodig moest laten duimen!!! Bedankt!

Op zijn duim zit ook al een verhard stukje huid en dat laat zien dat hij het toch echt fanatiek doet!

Die pleister om zijn duim die zo goed werkte bij Chemène werkt bij hem niet. Hij duimde er al een keer mee dus echt nuttig is het niet. Zelfs zat hij een keer niet meer om zijn duim geplakt toen ik hem een nachtkus ging brengen. Ik kon hem nergens meer vinden en was zelfs bang dat hij hem zou hebben ingeslikt. Ik was echt ongerust en het gevoel van paniek wat ik toen had wil ik nooit meer meemaken. Gelukkig lag hij uiteindelijk naast zijn ledikant. Pfffff….. Wat een opluchting.

Zelf vindt hij de pleister wel erg leuk want hij vraagt er zelf om. Zegt duim, duim, en maakt duidelijk wat hij bedoeld. En zelfs zijn duim in de azijn dopen vindt hij geweldig. Toch heeft hij er wel last van gehad met het in slaap vallen. En zo gaat het ook gewoon niet werken hij plukt de pleister er gewoon af.

De Dr. Thumb is een soort silicone brace voor om de pols met een hulsje waar een duim in kan en wat ervoor zorgt dat er geen vacuüm meer kan worden gezogen. Dit doorbreekt de gewoonte en zal ervoor zorgen dat het uit het systeem raakt. Zodat het duimen wordt afgeleerd. En lijkt dus perfect voor Daylon.

Tja wat moet ik nu!! Twijfel twijfel twijel. En daar gaat de signeercode! Betaald!!!

Ik kan niet meer terug en de tranen komen. Wat kan het moederschap toch pijnlijk zijn! Op de achtergrond hoor ik de tekst van een liedje voorbij komen over goodbye. Ja hoor goodbye duim.

Het is maar goed dat Bas het nu geregeld heeft, want ik stelde het bestellen aldoor uit. Genoeg smoesjes waren er te bedenken. Zo vond ik het niet geschikt als hij de Dr. Thumb moest om krijgen net voor zijn verjaardag. Stel je voor dat hij daardoor slecht zou slapen en daardoor moe zou zijn op zijn verjaardag. Of de volgende: het leek mij niet verstandig om het hem om te doen als hij nog maar net op de Peuterspeelzaal zat. Hij zou misschien zijn troost dan nodig hebben!

Maar goed hij is nu besteld en de eerste stap dus gezet. Het is nu dus alleen nog even de juiste timing vinden om te beginnen.

 

 

 

About the author  ⁄ Redactie

Comments are closed.