26 maart 2016 – Een lach en een traan

Chemène heeft vandaag haar trampoline-wedstrijd en ik kan daar niet bij zijn. Ik maak Chemène klaar en heb er een naar gevoel bij maar laat het niet merken. Bij de auto wens ik haar veel plezier en succes. Ze gaat het vast goed doen. Ik weet alleen niet wat ik beter moet vinden. Dat ze een prijs wint wat voor haar heel leuk is, maar wat ik moet missen of dat ze niets wint en dat ik dan ook niet gemist heb. Hier moet ik niet lang over na gaan denken! Natuurlijk hoop ik dat ze iets wint, dat verdient ze.

Op het werk probeer ik de filmpjes die Bas mij stuurt zo snel mogelijk te bekijken. Het valt rondom de koffiepauze dus dat is handig. Helaas geen livestream 🙂

De eerste drie oefeningen waren met haar synchroon partner. En wat deden ze het goed. Veel gelijker dan vorige week en netter. Ze maakten wel degelijk kans op een prijs! Spannend! Ik hield mijn telefoon in de gaten en toen kwam de foto binnen. Ja hoor een 2e prijs, wat een succes! Ik heb staan juichen!! En later moest ik huilen, want dit heb ik gemist. Voor het eerst mis ik een wedstrijd en dan heeft ze prijs! Maar wat ben ik een trotse mama. Ik heb haar meteen een filmpje gestuurd om dat tegen haar te zeggen. Ze vond dat ik op een spook leek zei ze later, omdat mijn mascara was uitgelopen (ik zag er idd niet uit met huil ogen).

Een gekke dag met een grote lach en flink wat tranen van geluk en verdriet!

En om mijn verdriet een beetje goed te maken (dat was natuurlijk al gebeurd met zo een mooie prijs) had Bas als verassing Euro Disney geboekt!!!!

 

About the author  ⁄ Redactie

Comments are closed.