28 maart 2014 – Overwinning

Zo, vanmorgen was een noodgedwongen overwinning. Het kon gewoon niet anders en ik moest Chemène naar school brengen. Dit had ik graag eerst een keer rustig uitgeprobeerd zodat ik wist hoeveel tijd ik er voor moest uittrekken ‘s morgens… maar helaas!

Ik stond natuurlijk TE laat op en Chemène was in tegenstelling tot alle andere dagen nog niet aangekleed. Normaal doet ze dat zodra ze wakker wordt zelf. Maar natuurlijk nu ik al bij opstaan achterloopt op schema niet. Dus alles snel snel. Gelukkig wilde Chemène een gewone staart in haar haar en geen bijzondere vlecht. Anders had ik nog moeten uitleggen dat dit er vandaag helaas niet in zat. Vroeger zou ik dit late schema snel weer hebben ingehaald maar nu is er natuurlijk nog een mannetje die ook wakker werd. Hem gauw een schone luier aangedaan en een jasje en hop in de maxicosy! Al het andere komt wel als we weer thuis zijn. Hij had ‘s nachts om 5:45 zijn laatste voeding gehad dus hij kon (en moest) nog wel even wachten totdat wij weer thuis waren.

Lopend gingen we naar school. Niet dat wij een andere keus hadden! Dus heel rustig gelopen want daar valt namelijk geen tijd te winnen aangezien ik nog niet snel en lange stukken achter elkaar kan lopen.
Maar het was wel heerlijk om zo op stap te zijn met het zonnetje erbij. En mijn uitzicht was buitengewoon prachtig! En natuurlijk is het leuk om je kleintje op school te kunnen laten zien en de leuke lieve reacties in ontvangst te nemen en een babbeltje te maken. Ook Chemène wilde haar baby broertjes aan klasgenootjes laten zien, de grote trotse zus. En ik was zeker niet de laatste die zijn kindje bracht. Er volgden nog meer na mij. Ik snap ze!! Het is ook haasten zeg zo ‘s morgens!
Toen ik thuis kwam kon ik opnieuw terug! Ik was Chemène haar schooltas vergeten:)

About the author  ⁄ Redactie

Comments are closed.