30 maart 2014 – Doorslapen

Vannacht was het de eerste keer dat Daylon de nacht heeft doorgeslapen, dus ik ben behoorlijk trots op hem. Daylon werd om 6:45 wakker (5:45 oude tijd ivm zomertijd). Hij had bijna 8 uur geslapen. Dus dat mag best als doorslapen worden gezien. In ieder geval voelde dat wel zo! Daarna hebben we vervolgens nog heerlijk kunnen uitslapen. Dat goede slapen zorgt er vast voor dat hij zulke lieve contact geluidjes maakt de laatste tijd 😉
Normaal slaap je met het verzetten van de klok een uurtje korter maar wij in dit geval dus meer! En dat konden we wel gebruiken want de afgelopen avonden en nachten waren best pittig.

Chemène heeft de waterpukkels (waterpokken) en daar heeft ze ‘s avonds en ‘s nachts extra last van. Dat uitte zich soms in krijsen en schreeuwen waar Daylon weer wakker van werd. Maar nu heeft hij dus gisteravond rond 22:00 uur de laatste borstvoeding gehad en vervolgens acht uur geslapen!

Bij de nachten ervoor zaten ook al wat langere slaap periodes van 5 a 6 uur,  dus het ging al de goede kant op! Maar dat zegt niet alles want hij heeft ook twee nachten geleden veel kramp gehad ‘ s nachts. Na een voeding gingen zijn krampje na het boeren ook niet over. Gefietst met zijn beentjes en geaaid over zijn buikje maar echt helpen deed het niet. Het Kleurenlampje aanzetten helpt altijd wel want dan is hij een beetje afgeleid en valt hij rustig in slaap en kan ik dus ook weer even rusten. Maar omdat het lampje ook muziek maakt doe ik dan oordopjes in. Gister heb ik die voor het eerst gedragen. En daar voelde ik mij wel een beetje schuldig over. Maar het helpt wel voor ons beide! Daylon kan slapen en ik ook. En Daylon hoor ik er wel doorheen als er iets is. Ook nu hoorde ik hem en ik zag dat de lamp uit was dus zette ik die opnieuw aan. Alle twee blij.

Wat ook wel eens gebeurd is dat hij na de laatste voeding nog een tijdje wakker ligt. Dan kom je de kamer binnen na een tijdje en denk je dat hij slaapt maar dan ligt hij met grote ogen te kijken. Hallo boef!!

About the author  ⁄ Redactie

Comments are closed.