9 februari 1014 Vals alarm

Gister heb ik echt de gehele dag behoorlijke krampen gehad en ik vroeg mij echt af of dit al de voorweeën zouden zijn. Zou het dan echt vandaag gebeuren? Wel een paar daagjes te vroeg volgens mijn schema, maar het kon natuurlijk absoluut!!

Ik kon mij gewoon niet meer herinneren hoe het de vorige keer voelde. Vreemd eigenlijk, dat je de gevoelens van pijn eigenlijk kunt vergeten! Dat slijt denk ik gewoon. Tegen het avonduur was de kramp op zijn heftigst en rond bedtijd nam de pijn af om vervolgens weer toe te nemen. Het waren dus geen weeën geweest, want dan had de pijn juist doorgezet en was het niet tussendoor even weggeweest. Zie je wel dacht ik, echte weeën onderscheid je wel. Tenslotte, had ik ze de vorige zwangerschap toch ook duidelijk herkend!

Het is waarschijnlijk de spanning waardoor je gaat twijfelen. Niet doen Joyce. VERTROUW op jezelf 🙂

Vandaag heb ik helemaal nergens meer last van en heb ik energie voor 10. We zijn zelfs naar een indoor speeltuin gegaan heeeeeel dicht bij ons in de buurt. Want we durven nu niet meer een wereldreis te maken, maar we wilden toch nog iets leuks doen op ons waarschijnlijk laatste vrije weekend dagje met zijn drietjes. Chemène wilde saampjes met mij van de rodelbaan dus dat heb ik ook gewoon gedaan en dat ging prima!! Om de dag lekker af te sluiten zijn we lekker naar de McDonald’s gegaan. Bas denkt dat we daar voorlopig niet gaan komen! Nou, ik denk juist van wel. Het zal juist makkelijker zijn om er af en toe in de kraamperiode iets te halen. Want de kans is er natuurlijk dat er veel op zijn schouders terecht zal gaan komen. Maar elke reden om naar de Mac te gaan is een goede! Dus ik stem in!

Ohja, ‘s avonds toch nog even over de naam gebrainstormd. En we hebben nu de definitieve beslissing gemaakt. Het blijft bij wat we hadden.

9 februari 1014 Vals alarm

About the author  ⁄ Redactie

No Comments