Manieren van adverteren

Er zijn verschillende manieren van adverteren op ZwangerMagazine. Wilt u meer informatie of adverteren? Mail dan naar redactie@zwangermagazine.nl onder vermelding van Adverteren of ga hier naar het contact formulier.

Adverteren en prijsvraag

De eerste mogelijkheid van adverteren is dat wij uw advertentie plaatsen en dat u uw product aanbied als prijs voor een prijsvraag. Wij hebben ongeveer eens in de twee weken een prijsvraag en zoeken mooie prijzen om aan de winnaars te geven. U kunt ons sponsoren. Hiervoor in de plaats krijgt u een mooie plaats op ZwangerMagazine om uw product, bedrijf, et cetera te promoten.

Adverteren tegen betaling

U kunt ook advertentieruimte op onze website kopen. Het ligt aan de grootte en plaats van de advertentie wat de kosten zullen worden.  Omdat wij een jonge website zijn, zijn wij relatief goedkoop. Gezamenlijk zullen we tot een mooi advertentietarief komen.

  • banner is continue zichtbaar 24/7 in de rechterzijbalk.
  • de link naar uw site heeft een dofollow attribuut.
  • ZwangerMagazine.nl trekt momenteel 2500 bezoeken per maand.

Advertentie ruilen

Tot slot bieden wij de mogelijkheid tot advertentieruiling. U krijgt bij ons ruimte om een advertentie te plaatsen en wij mogen op uw website een advertentie plaatsen.