App jij ‘m al ?

De zwangerschap-app pronkt al sinds het begin van de aankoop van mijn eerste predictor stik op mijn IPhone. Hij laat je weten hoe lang je nog moet, hoeveel weken je zwanger bent , hoeveel grammetjes en centimeters je baby is gegroeid…, kortom , alle ditjes en datjes rondom je zwangerschap .

Mijn grote favoriet is de  “nog zoveel dagen te gaan “ pagina! Met trots stop ik die pagina elke dag onder de neus van mijn man.  Om er zeker van te zijn dat het hem niet ontgaat , zet ik het aantal resterende dagen ook nog even in KOEIENLETTERS op het grote krijtbord dat bij ons in de keuken hangt.

Hij vind dit maar niks. Met spanning ziet hij langzaam het aantal dagen dalen …Hij vind het heel erg spannend om papa te worden, maar hij heeft er ook heel veel zin in. Ik weet dat hij het prima zal doen en een super papa zal zijn voor ons kindje. ♥

Namenlijstje

We zijn druk aan het brainstormen voor een naam. Lijstjes vol dwarrelen door het huis. Elke keer als ik een leuke naam hoor of zie schrijf ik deze op. Na de avondfilm blijf ik altijd even naar de aftiteling kijken en tuur ik ijverig naar de namen van de acteurs en actrices die voorbij komen. Ook de google pagina’s met bijzondere namen hebben geen geheimen meer voor mij.  Mijn man lacht zich elke keer weer rot wanneer ik weer een lijst met een stuk of twintig namen onder zijn neus schuif. Aandachtig neemt hij het briefje dan van boven naar beneden door, en zet een streep in de namen die hem niet bevallen. Wanneer ik het briefje terug krijg staan er in negentien van de twintig namen een streep!

Gelukkig hebben we nog even de tijd…

 

About the author  ⁄ Redactie

One Comment

 • Beantwoorden
  gerda
  18/02/2014

  Lieve Chantal,
  Wat leuk om je verhaal te lezen in het verre Suriname.
  We zijn benieuwd hoe de kleine gaat heten ?????
  Kus van je paps en mams..