Apps voor zwangere vrouwen

Apps voor zwangere vrouwenDe iPhone, de Samsung Galaxy S, de HTC en de Android, het zijn allemaal smartphones en bijna iedereen kent ze. Bij deze zogenaamde smartphones horen ook nog allemaal ‘apps’, oftewel applicaties. Zo bestaan er applicaties voor de NS en de ANWB, maar er bestaan zelfs ‘apps’ voor zwangere vrouwen.  Hieronder vind je de meest populaire.

25000 baby names
Voor wie: iPhone, iPod touch en iPad
Kosten: gratis
Taal: Engels
Nog steeds op zoek naar een naam voor je baby? Deze app bestaat uit een lijst van 25000 namen. Alhoewel deze app in het Engels is bestaan er namen uit allerlei talen. De app geeft bij elke naam ook aan wat de naam betekent en waar deze vandaan komt.

Pregnancy Workout
Voor wie: iPhone, iPod touch en iPad
Kosten: €1,59
Taal: Engels

Deze app van fabrikant Apple biedt jou een aantal zwangerschapsoefeningen. Volgens Apple zijn de oefeningen voor elke periode in je zwangerschap. Zij omschrijven de app als veilig, effectief en een goede manier om gezond en in vorm te blijven tijdens de zwangerschap. Raadpleeg altijd een arts voordat je aan deze oefeningen begint. Wellicht zijn de oefeningen te belastend voor jou en/of jouw ongeboren kindje.

Labor Mate
Voor wie: iPhone, iPod touch en iPad
Kosten: €0,79
Taal: Nederlands
Bij deze app kun je het aantal weeën vastleggen en krijg je een advies wanneer je naar een arts zou moeten gaan. Ga nooit alleen op het advies van de app af, maar raadpleeg bij twijfel altijd een arts.

Babyschop Tracker
Voor wie: Android
Kosten: Gratis
Taal: Nederlands

Je kunt bij deze app het aantal schoppen van je kind bijhouden en op je smartphone opslaan. Zo kun je dus zien of je kind de ene dag wel actief is en de andere niet.

Mijn baby
Voor wie: iPhone, iPod touch en iPad
Kosten: €2,99
Taal: Nederlands
Waar je vroeger een babyboekje had en je daar al jouw ontwikkelingen in schreef, kun je dit nu met deze app digitaliseren. In de app kun je onder andere je gewicht bijhouden, jouw favoriete babynamen of een to do list samenstellen.

About the author  ⁄ Redactie

No Comments