Babykamer trends 2014

Dat jongenskamers hemelblauw horen te zijn en die van een meisje zoet sappig roze, is echt zó vorige eeuw. Ook al weten de ouders van nu al wat het geslacht is, ze gaan veel liever voor een uniseks babykamer. Maar welke kleuren zijn hip en welke speeltjes kunnen absoluut niet ontbreken? Bekijk hier de babykamer trends van 2014.

ZwangerMagazine heeft dé trends van 2014 voor je op een rijtje gezet. Zo zijn jullie straks de meest moderne ouders in jullie vriendenkring.

Fris met grijs
Één van deze trends van dit moment, en het zal je misschien verbazen, is de kleur grijs als basiskleur voor de babykamer. Deze neutrale kleur straalt rust, wijsheid en betrouwbaarheid uit. Zo creëer jij voor je kleine een veilige omgeving. Wel wordt het vaak gemixt met een vrolijke kleur zoals kanarie geel of mint groen en combineert prachtig met wit. Want je wilt natuurlijk geen somber gevoel krijgen als je straks je kleine staat te verschonen.

grijs met gele babykamer
Bron afbeelding: Welke.nl

Gevleugelde vriend
Naast dat de kleur grijs een trend is, zijn uiltjes ook helemaal hip. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het met een uiltjes print: lampen, sprei of behang. Maar ook schattige knuffels of rammelaars in de vorm van een uiltje zie je overal in de winkels of online.

babykamer met uiltje
Bron afbeelding: Aapje4kids.nl

Beestjes in het bos
Vind je het uiltje ook zo lief! Maar heb je liever een meer divers thema? Wat dacht je van een babykamer met een bosthema? Je ziet tegenwoordig heel veel kinderkamers waar in ieder geval één boom op de muur is geschilderd of geplakt. De boom staat symbool voor het leven; van de geboorte tot het eind.

babykamer met bosthema
Bron afbeelding: Creativebabynurseryrooms.com

Ben je helemaal weg van het dekentje op de laatste afbeelding? Dan heb je geluk! Want wij hebben voor je achterhaald waar je deze kunt vinden. Namelijk bij fonQ.nl. Nu heb je in ieder geval zekerheid dat jouw babykamer een trendy babykamer wordt!

About the author  ⁄ Redactie

Comments are closed.