Dat kleedt af!

Als je zwanger bent, verandert je hele lichaam. Niet alleen van binnen maar ook van buiten. Omdat er leven in je groeit straal je van alle kanten. Als zwangere aanstaande moeder heb je het af en toe eigenlijk wel zwaar. Met de ochtendmisselijkheid, stemmingswisselingen en het uitdijen. Daarom mag je jezelf wel eens extra verwennen. En dan niet met een groot glas wijn of een lekker bordje sushi! Koop eens wat mooie positiekleding voor jezelf.

 

Zwanger en dat zie je

Zwangere vrouwen stralen. Als je op straat een zwangere vrouw ziet lopen dan komt daar energie vanaf. Laat zien dat je zwanger bent door mooie kleding te dragen die de buik juist accentueert.

En natuurlijk is het kopen van positiekleding leuk, maar het moet niet te gek worden. Gezien je die kleding niet eindeloos aan kunt, moet het niet een te dure grap worden.

 

 

Ga je lekker op stap met de meiden op zoek naar de leukste positiekleding, dan moet je even een kijkje nemen bij de volgende winkels:

 • H&M
  Voor leuke en hippe zwangerschap kleding, tegen een prima prijsje.
 • Hema
  Fijne onderkleding, mooie banden voor om je buik en ook zeker even binnen lopen voor zwangerschapsondergoed.
 • Esprit
  Groot assortiment van fijne shirtjes tot nette werk kleding.
 • C&A
  Goed betaalbaar en veel keuze.
 • Miss Etam
  Ook zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.

 

Heb je geen zin om de deur uit te gaan? Even een moodswing te pakken? Bestel dan lekker je kleding online bij de volgende websites:

Zo kom je hip en zwanger de zomer door!

About the author  ⁄ Redactie

No Comments