De Mamatube

De Mamatube is de nieuwe ’must have’ onder de zwangerschapskleding. De Mamatube is een basis-kledingstuk voor iedere outfit waarin je je elke keer opnieuw mooi, lekker en of sexy kunt voelen. Draag haar bijvoorbeeld als strapless jurk, als top of als rok, bekijk de vele mogelijkheden.

Draag de Mamatube omdat ze met alles goed combineert en gebruik haar als extra ondersteuning voor je buikbanden en bekken. Doordat je de Mamatube zo goed kunt combineren kun je er met één kledingstuk toch iedere dag weer anders uitzien. Je kunt de Mamatube dragen op ieder moment van de zwangerschap. Door het kwalitatief hoogwaardig materiaal dat voor de Mamatube is gebruikt zit ze altijd lekker en blijft de pasvorm perfect ook na veelvuldig gebruik. Ze vormt zich exact naar jouw lichaam en past in iedere week van de zwangerschap. De Mamatube heeft geen naden en voorkomt daarmee irritaties aan eventueel gevoelige borsten of buik. De toegevoegde elastan zorgt ervoor dat de Mamatube met je meegroeit gedurende je zwangerschap.

Weg met die onzekerheid, voel je geweldig en op en top vrouw, juist tijdens je zwangerschap! Blijf ook vooral jezelf en kies je eigen stijl, want jouw persoonlijke stijl raakt nooit uit de mode. Draag de Mamatube op de manier die past bij jouw stijl & mood.

De Mamatube komt uit de kledinglijn van Funky for Mum. Je kunt de Mamatube nu online kopen in de shop van www.wikibebia.nl voor EUR 39,95, ze is verkrijgbaar in fancy black, rasperry red, smokey blue en off white.

About the author  ⁄ Redactie

Related Posts

No Comments