“Door een foto kon opa zijn kleinzoon toch zien”

Naam: Danita Koetsiergeboortekaartje darinde

Leeftijd: 29 jaar

Bevallen van eerste kind

Waarom dit geboortekaartje?

“Lucas en ik wilden in ieder geval een kaartje met een foto van Laurens er op. We hebben er best veel moeite voor moeten doen om een kindje te krijgen. Dus toen Laurens geboren werd, waren we zo blij en trots dat we hem aan iedereen wilden laten zien. Maar de belangrijkste reden dat we voor een foto van kleine Laurens hebben gekozen, is dat Lucas ouders in Spanje wonen. Zijn vader is al een tijd lang ziek. Hij is te zwak om naar Nederland te reizen. Op deze manier kon hij toch zijn kleinzoon zien.”

Zijn geel en grijs jullie favoriete kleuren?

“Wij wilden niet een heel druk geboortekaartje. We wilden het rustig houden. Eerst hadden we alleen de foto van Laurens op de voorkant, maar dat vonden we toch ietwat saai. Vandaar dat we voor de gele bladeren en bloemen hebben gekozen. Geel vonden we mooi bij het grijze staan. Rustig, maar toch met kleur.”

Hoe kwam je in aanmerking met Geboortekaartje.nl?

“Via een goede vriendin! Zij heeft een half jaar geleden een meisje gekregen en ze had een heel origineel geboortekaartje gemaakt. Ik zag het kaartje en vond echt dat het paste bij haar en haar vriend. Dus toen Lucas en ik gingen nadenken over het geboortekaartje trokken we haar even aan de mouw.”

Maak nu direct je geboortekaartje!

geboortekaartje

About the author  ⁄ Redactie

No Comments