Even helemaal tot rust

De laatste maanden van een zwangerschap kunnen zwaar zijn. Je bent moe, misselijk of hebt last van je rug of hoofd. Misschien lig je ’s nachts wel te piekeren over wat er allemaal gaat gebeuren. Bij dit soort klachten is er maar één remedie: rust. Thuis in je eigen bed is dan heerlijk.

Je kunt er echter ook voor kiezen samen met je partner te genieten in een heerlijk hotel. Daar word je volledig verwend en ben je pas echt op een rustige plek, ver van geluidshinder bijvoorbeeld.

Sélections du Terroir
Logis is een keten van zelfstandige hotels verspreid over Europa. In Nederland zijn er achttien hotel-restaurants van Logis. Traditie, gezelligheid en gastheerschap staan er hoog in het vaandel. Ook voor lekker eten kun je bij Logis terecht – alle vestigingen beschikken over een heerlijk restaurant. Elk Logis-restaurant biedt een eigen ‘Sélections du Terroir’, wat inhoudt dat je volop lokale producten kunt verwachten in voortreffelijke menu’s.

eten 1 eten 2

Kies je vakantie thema
Ieder logis hotel heeft zijn eigen thema. Ben je bijvoorbeeld een waterrat in hart en nieren? Dan kun je kiezen voor een hotel dat niet ver van de zee of een meer af ligt. Liever een combinatie van actief bezig zijn en ontspannen? Dan voldoen de hotels met het thema sport en ontspanning zeker aan jouw wensen. Of ben jij helemaal voor een culturele indeling van je vakantie? Dan kun je altijd naar een hotel waar het thema ‘charme’ centraal staat. Hier bevind jij je altijd in een betoverende omgeving. Kun je niet kiezen? Geen probleem. Er zijn ook hotels die meerdere thema’s hebben. Klik hier voor alle thema’s.

Ben je in de laatste weken van je zwangerschap even helemaal toe aan rust en ontspanning? Kies dan voor een Logis hotel dat afgelegen ligt en omringd is door natuur. Voorbeelden hiervan in Nederland zijn onder andere; Hotel Lunia in Friesland, Hotel het Witte Paard en Hotel de Leygraaf in Noord Brabant. We hebben er twee voor je uitgelicht.

Omringd door bos
Hotel Lunia, gevestigd in Oldeberkoop, is zeer geschikt als je even helemaal weg wil van de bewoonde wereld. Het hotel is gesitueerd tussen drie bossen. Daarnaast liggen er verschillende nationale parken, zoals de Weerribben, op steenworp afstand. De receptie helpt je graag met het uitzoeken van prachtige wandelroutes.

hotel Lunia Kamer Lunia

Bourgondische verwennerij
Helemaal toe aan lekkere verwennerij in de vorm van goede en plaatselijke producten? Dan is Hotel het Witte Paard, gelegen in Etten-Leur, misschien iets voor jou. Dit hotel heeft een Bourgondisch restaurant met de proeverij van gerechtjes van de gehele kaart als specialiteit. Daarnaast is het mogelijk om een bezoekje aan een boerderij en kaasmakerij te brengen voor het proeven van de regionale producten.

kamer Witte Paard Het witte paard restaurant

Enthousiast geworden over Logis hotels? Meer informatie kun je vinden op www.logishotel.com/nl/

Logo_LOGIS

 

 

 

About the author  ⁄ Redactie

Comments are closed.