Geboortekaartje van de maand November

Naam: Jetta
Leeftijd: 25 jaar
Bevallen van haar eerste kindje, Levi.

 

geboortekaartje geinig

1.Dit is wel een heel bijzonder kaartje. Waarom heb je voor deze gekozen?
Dat is een grappig verhaal. Mijn vriend en ik zijn eigenlijk weer met elkaar in contact gekomen door WordFeud. We waren een tijdje uit elkaar, maar we hadden elkaar nog wel op Facebook. Ik had de app ‘WordFeud’ geïnstalleerd voor mijn telefoon, automatisch stuurde hij een uitnodiging naar al mijn vrienden op Facebook en dus ook aan Richard. Door WordFeud zijn we eigenlijk weer met elkaar in contact gekomen. De drempel om met elkaar te praten was lager geworden en we hadden uiteraard nu een onderwerp van gesprek. Toen ik dit kaartje zag wist ik het meteen, dit wordt het!

 

2. Waarom heb je ervoor gekozen om via Kaart op Maat je kaart  te bestellen?
Ik was op internet op zoek naar leuke ideeën voor een geboortekaartje. Toen kwam ik per toeval terecht op deze site. Ik was er eigenlijk ter inspiratie, maar toen ik dit kaartje zag moest ik het gewoon hebben. “ Ik ben een erg impulsieve koper!” (zegt ze lachend). Verder ben ik heel slecht met computers en dit was gewoon heel makkelijk in gebruik.

3. Zou je nog een keer hier een kaartje bestellen?
Absoluut! Het ging ontzettend snel en gemakkelijk. Ook kreeg ik een soort proefkaartje toegestuurd. Om te kijken of dit was wat ik er van had verwacht. Achteraf gezien was dat niet eens nodig geweest, want ik ben super tevreden!

 

About the author  ⁄ Redactie

No Comments