Geboortekaartje van de maand Oktober

Naam: Lorette
Leeftijd:32
Bevallen van Anne

geboortekaartje van oktober
1. Waarom juist dit geboortekaartje?
Mijn man en ik hebben elkaar destijds in de zomer in het park ontmoet. We waren allebei met een groep vrienden daar om te bbqen. Mijn vrienden en ik waren alleen het bestek vergeten. Ik werd naar de andere bbqende groep gestuurd om te vragen of zij nog bestek over hadden. Dat hadden ze wel, maar dan wilde Arend (mijn man) van ons wat salade. De heren hadden natuurlijk alleen maar vlees ingeslagen. Uiteindelijk hebben we met beide groepen één grote bbq gehouden en vanaf toen was het raak. We wilden graag dat onze eerste ontmoeting terug zou komen op het geboortekaartje van Anne.

2. Ben je tevreden met het resultaat?
Zeker! Het is een mix van cartoon en foto en dat maakt het weer van deze tijd. Het is helaas niet een afbeelding van een park, maar bij een park in de zomer denk je toch ook aan bomen en de kleur groen.

3. Hoe ben je in aanraking gekomen met Kaart Op Maat?
Eigenlijk door een vriendinnetje van me. Zij had er haar kerstkaarten besteld vorig jaar. Ik vond haar kaart de origineelste van alle kaarten die ik tot nu toe had gekregen, dus ik heb haar gevraagd waar ze die vandaan had. Toen ze zei dat ze haar kaarten zelf had ontworpen op een website, ben ik daar ook heen gesurft en was de keuze voor het geboortekaartje al snel gemaakt.

Wil jij ook een geboortekaartje dat seizoensgebonden is net als Lorette? Ga dan naar de collectie van seizoensgeboortekaartjes.

About the author  ⁄ Redactie

No Comments