Geboortekaartje van de maand September

Naam: Lisa
Leeftijd: 27
Vorige week bevallen van Emma

Geboortekaartje van de maand Oktober1. Mag ik vragen waarom je juist voor dit geboortekaartje hebt gekozen?
“Nou, we wilden een geboortekaartje dat meer met het katholieke te maken had. Niet dat wij zelf erg gelovig zijn, maar we zijn wel allebei zo opgevoed. Ik weet zeker dat mijn moeder het geweldig zou vinden als we onze kinderen de kans geven om katholiek te zijn. We hebben er daarom voor gekozen om onze kinderen te laten dopen, zodat ze altijd zelf nog kunnen beslissen of ze katholiek willen zijn of niet.”

2. Heb je het kaartje zelf nog aangepast?
“Jazeker! Ik had pas laat door dat je het kaartje zelf kan aanpassen bij kaartopmaat.nl/geboortekaartjes, en ben daarna meteen gaan knutselen. Helemaal geweldig. Uiteindelijk heb ik het kaartje maar weer terug veranderd, want mijn man vond het er verschrikkelijk uit zien. Ik kan het designen dus maar beter aan jullie overlaten zie ik nu.”

3. Wat waren de reacties van mensen?
“Vooral mijn moeder vond het geweldig dat we een kaartje hadden gekozen waar het kruis op stond. We hebben er alleen wel voor gekozen om twee verschillende kaarten te laten maken. Één mét kruisje, en de andere zonder. Wij zijn dus helemaal gelukkig met het geboortekaartje.”

 

About the author  ⁄ Redactie

No Comments