Geboortekaartje van de maand augustus

Naam : Simone
Leeftijd: 25 jaar
Bevallen van haar tweede kindje, een meisje

Waarom juist dit geboortekaartje?
“Wij hebben dit kaartje gekozen, omdat het een leuk en meisjesachtig kaartje is. Mijn man en ik hebben het kaartje zelf samengesteld van alle soorten thema’s. En het leuke vind ik ook dat onze eerste dochter (die is anderhalf) op het kaartje staat boven de foto van Miarissa als cartoon poppetje. Zo zetten we ze toch even allebei in de spotlight”.

 Ben je tevreden met het resultaat?
“Ik ben zeker tevreden met het resultaat, we hebben hem zelf samengesteld, maar toen ik hem in mijn handen had wist ik het zeker. Dit is ons geboortekaartje. Toen iedereen hem ontvangen had zeiden ze ook, dit is echt een geboortekaartje voor jullie. Dat vind ik dan zo leuk om te horen. Het past ook bij onze stijl en we hebben hem eigenlijk een beetje samengesteld als de stijl van ons huis, maar daar kwamen we pas achter toen we hem echt in onze handen hadden, haha”.

 Hoe ben je in aanmerking gekomen met geboortekaartje.nl?
Mijn beste vriendin die is een half jaar geleden ook bevallen en die had ook zo een leuk geboortekaartje, ik heb haar gevraagd hoe ze aan dat kaartje was gekomen en die stuurde mij naar deze site. Ik geloofde er helemaal niets van dat ze hem zelf had gemaakt! Maar er zijn zoveel voorbeelden, ik heb dan ook veel inspiratie gehaald van het blog www.geboortekaartje-tekst.nl. Hier staan al veel voorbeelden op en als je alles een beetje combineert naar je eigen stijl dan komt dit eruit!

Denk jij dat jij het leukste geboortekaartje van de maand hebt? Stuur je kaartje en verhaal op naar redactie@zwangermagazine.nl.

About the author  ⁄ Redactie

No Comments