Geboortekaartje van de maand februari

Naam: Michelle (26 jaar)
Bevallen van haar eerste kindje, een jongen genaamd Danny

Geboortekaartje van de maand feb 1 copy

Waarom juist dit geboortekaartje?
“Wij wilden voor onze kleine jongen een leuk geboortekaartje die nog weinig mensen eerder hadden ontvangen. Daarom was de keuze om zelf een geboortekaartje te ontwerpen, vrij makkelijk. Ik vond het erg leuk om het kaartje te ontwerpen en om mijn eigen elementen toe te voegen aan het kaartje. Je kan alles zelf veranderen; van de kleur van de tekst tot aan de achtergrond van het kaartje. Het is dus een creatief geboortekaartje geworden die positieve reacties heeft opgeleverd. ”

Ben je tevreden over het resultaat?
“Wij zijn meer dan tevreden over het eindresultaat. De kaartjes werden positief ontvangen en de reacties waren ook heel erg leuk. Niemand had ooit zo’n kaartje ontvangen en dat is juist wat wij wilden. De service was ook heel goed. De geboortekaartjes lagen vrij snel bij ons in de brievenbus zodat wij deze zelf konden versturen. Het was dus allemaal snel gepiept!”

Hoe kwam je in aanmerking met KaartOpMaat?
“Wij zijn via goede vrienden bij KaartOpMaat terecht gekomen. Zij hadden hier ook goede ervaringen mee en konden het ons echt aanraden. Nu wij het zelf hebben ervaren, snappen wij dat zij zo enthousiast waren. De geboortekaartjes zijn super geworden, je krijgt leuke reacties en de service is top! Het is dus een echte aanrader!”


Denk jij dat jij het leukste geboortekaartje van de maand hebt? Stuur je kaartje en verhaal op naar: redactie@zwangermagazine.nl!

About the author  ⁄ Redactie

No Comments