Geboortekaartje van de maand Februari

Naam: Heleen
Leeftijd: 31
Bevallen van tweede kindje Mirjiam

geboortekaartje van de maand februariHoe ben je bij dit geboortekaartje gekomen?
Ik zag in januari, via vrienden, een leuke ‘Valentijns actie’ van KaartopMaat op Facebook voorbijkomen. Helaas heb ik niet gewonnen, maar daardoor ben ik wel bekend geworden met de site. Toen ik dit geboortekaartje vond, wist ik het. Zo’n fotoshoot wilde ik ook. Gelukkig was mijn man het met me eens. Het zijn prachtige foto’s geworden. We hebben er een paar gebruikt voor het geboortekaartje. De mooiste van de serie van ons viertjes hangt in de woonkamer en ik heb een paar gebruikt om er de koesterkist mee te laten bedrukken.

Mag ik vragen wat een koesterkist is?
Ik had ook op de Facebook van KaartopMaat gezien dat ze binnenkort een koesterkist van Lytse Skat gingen verloten. Geen idee wat het inhield, dus dat heb ik even opgezocht. Ik was meteen verkocht! Het zijn dus kisten waarvan je de zijkanten zelf kunt ontwerpen. Hier kun je dierbare en persoonlijke spullen in bewaren, die je simpelweg niet weg kan gooien. Ik moest er gewoon eentje hebben. Dit is ons tweede kindje en van de eerste zijn er zoveel kleine dingetjes kwijt geraakt die ik eigenlijk wilde bewaren, zoals het naam armbandje. Nu kan alles in de prachtige koesterkist en kan ik het af en toe weer even bekijken als ik weer een sentimentele bui heb. Daarnaast staat hij ook prachtig in de babykamer.

Zou je KaartopMaat aanraden bij je familie en vrienden?
Jazeker! Dat doe ik eigenlijk al. Het is een site dat ontzettend gemakkelijk te gebruiken is. En het is niet zo dat je door dat eeuwige aanbod door de bomen het bos niet meer kunt zien. Dit vind ik soms storend aan andere sites. The bigger, the better is niet altijd waar. Er moet wel een soort van overzicht blijven, anders zoekt men zich een ongeluk.About the author  ⁄ Redactie

No Comments