Geboortekaartje van de maand juli

Naam: Eline
Leeftijd: 28 jaar

Bevallen van haar eerste kindje, een jongen

Waarom juist dit geboortekaartje?
“Het is een vrolijk kaartje met mooie kleuren. Mijn vriend en ik wilden liever geen simpel of stijlvol kaartje. Dat is denk ik niet meer van deze tijd en past niet bij ons. We willen dat onze vrienden en familie vrolijk worden als ze naar het kaartje kijken en meteen aan het kaartje zien dat Mees een lief en vrolijk mannetje is.”

Ben je tevreden met het resultaat?
“We hebben het kaartje zelf samengesteld maar wel alleen met elementen uit het thema Nostalgisch Hip. We vonden alle voorbeeld kaartjes van deze collectie erg leuk maar wat wij in ons hoofd hadden zat er niet tussen. Daarom is het ideaal dat je hier je geboortekaartje zelf kunt aanpassen. We heel erg tevreden en benieuwd naar de reacties van iedereen. Ik denk dat het kaartje zowel bij ons als bij Mees past.”

Hoe ben je in aanmerking gekomen met Geboortekaartje.nl?
We zijn op Geboortekaartje.nl terecht gekomen via Google. Na een beetje rond zoeken op Google kwamen we op deze website terecht en vonden we wat kaartjes die we leuk vonden. Toen we zagen dat we het geboortekaartje gemakkelijk zelf konden aanpassen waren we verkocht. Zo konden we het geboortekaartje speciaal en uniek maken.”

About the author  ⁄ Redactie

No Comments