Geboortekaartje van de maand juni

Naam: Jessica (26 jaar)
Bevallen van haar eerste kindje, bevallen van een meisje

Waarom juist dit geboortekaartje?
“Geboortekaartjes uitkiezen is niet zo makkelijk als wij dachten. Er zijn zoveel verschillende geboortekaartjes te bestellen, maar toch zijn wij bij KaartOpMaat terecht gekomen. Hier konden wij zelf de kaartjes ontwerpen en hadden zelf in de hand welke afbeeldingen wij op het kaartje wilden hebben. Het resultaat is een vrolijk kaartje wat helemaal bij onze dochter past. De verschillende kleurtjes en afbeeldingen vonden wij erg leuk, vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om dit kaartje te versturen om het grote nieuws te vertellen aan iedereen!”
geboortekaartje van de maand juni
Ben je tevreden over het resultaat?
“Via internet kaarten bestellen is altijd spannend. Wij hadden ervoor gekozen om de kaartjes eerst naar ons adres te laten versturen, zodat wij de kaartjes zelf op de post konden doen. Hier hebben wij ook expres voor gekozen, omdat wij dan eerst de kaartjes zelf konden bekijken. Mochten de kaartjes alsnog niet naar wens zijn, konden wij ze altijd nog veranderen. Gelukkig bevielen de kaartjes ons meteen en hebben wij ze meteen op de post kunnen doen. Wij zijn nog steeds erg blij met de geboortekaartjes voor onze lieve dochter Lizzy.”

Hoe kwam je in aanmerking met KaartOpMaat?
“Wij hebben op het internet gezocht naar bedrijven die geboortekaartjes aanboden. Er zijn verschillende aanbieders, maar ze hadden niet allemaal leuke geboortekaartjes of de prijs was erg aan de hoge kant. Daarom hebben wij uiteindelijk gekozen voor KaartOpMaat en tot vandaag de dag zijn wij nog erg blij dat wij deze keuze hebben gemaakt! Goede service, leuke kaartjes en het is makkelijk om zelf de kaartjes aan te passen.”

 

About the author  ⁄ Redactie

No Comments