Geboortekaartje van de maand maart

Naam: Laura (29)
Bevallen van een meisje genaamd Sandy, haar tweede kindje

Waarom juist dit geboortekaartje?
“Voor ons eerste kindje hebben wij een leuk geboortekaartje ontworpen en voor ons tweede kleintje wilden wij natuurlijk ook een uniek geboortekaartje versturen. Daarom zijn wij bij KaartOpMaat terecht gekomen. Hier konden wij het kaartje zelf ontwerpen en naar onze eigen smaak inrichten.  Wij konden de kleuren uitzoeken die wij mooi vonden en de elementen toevoegen die wij wilden. Dit hebben wij ook gedaan en dit is het eindresultaat geworden! Wij zijn er erg blij mee!”

Ben je tevreden over het resultaat?
“Ik ben zeker tevreden over het eindresultaat en mijn man ook. Het is wel even afwachten als je het geboortekaartje thuis ontvangt, maar het kaartje zag er mooier uit dan wij hadden gedacht! Wij raden het dus ook aan iedereen aan om bij KaartOpMaat het geboortekaartje te ontwerpen en te bestellen! De service was ook leuk en de kaartjes hadden wij ook binnen enkele dagen thuis in de brievenbus liggen.”

Hoe kwam je in aanmerking met KaartOpMaat?
“Wij waren op zoek naar unieke geboortekaartjes en na wat te hebben afgespit, zijn wij terecht gekomen op de website van KaartOpMaat. De leuke thema’s trokken ons aan en vandaar dat wij de keuze hebben gemaakt om de kaartjes hier te bestellen. Het leuke vonden wij ook dat we echt alles zelf aan konden passen en dat je de geboortekaartjes zo snel mogelijk thuis ontvangt. Wij hadden ook leuke reacties ontvangen over de geboortekaartjes en wie weet als er de derde op komst is, zullen wij de geboortekaartjes zeker weer bij KaartOpMaat ontwerpen en bestellen!”

About the author  ⁄ Redactie

No Comments