Geboortekaartje van de maand mei

Naam: Larissa (27 jaar)
Bevallen van haar tweede kindje, bevallen van een meisje

Waarom juist dit geboortekaartje?
“Na een dag gezocht te hebben op het internet, ben ik terecht gekomen op de website van Kaart op Maat. De website trok mij meteen aan, omdat ik daar de geboortekaartjes helemaal zelf kon ontwerpen. Alle frutsels heb ik dus zelf uitgekozen en er staan geen dingen op het kaartje wat ik totaal niet leuk vind. Natuurlijk moest het wel duidelijk zijn dat wij trotse ouders zijn geworden van een prachtig meisje. Vandaar de kleur roze en meisjesachtige elementen. Het was erg leuk om het geboortekaartje te ontwerpen en daarna thuis te ontvangen. Wij hebben de kaartjes met plezier op de post gedaan!”

Ben je tevreden over het resultaat?
“Als je op het internet geboortekaartjes ontwerpt, is het altijd maar de vraag of de kaartjes ook daadwerkelijk zo zijn geworden als je zelf in gedachten had. Toen wij de geboortekaartjes thuis hadden ontvangen, viel er een last van onze schouders. De kaartjes zagen er precies zo uit als op het internet en zoals wij ze dus hadden gemaakt! Wij zijn dus zeer tevreden over het resultaat. Als wij Kaart op Maat eerder hadden gevonden op het internet, hadden wij hier ook zeker de geboortekaartjes besteld voor ons eerste kindje.”

Hoe kwam je in aanmerking met Kaart Op Maat?
“Zoals ik al eerder had verteld, ben ik door zoeken op het internet op de website van Kaart op Maat terecht gekomen. Het was dus eigenlijk pure toeval en ben het niet via een vriendin te weten gekomen. Nu ben ik juist degene die Kaart op Maat aanraad als ik om mij heen hoor dat mensen opzoek zijn naar leuke geboortekaartjes. Wie originele geboortekaartjes wilt, moet zeker eens een kijkje nemen op de website. Het was de eerste keer dat ik kaartjes had besteld bij Kaart op Maat, maar ik kan het zeker aanraden aan andere (aanstaande) ouders!”

 

Denk jij dat jij het leukste geboortekaartje van de maand hebt? Stuur je kaartje en verhaal op naar: redactie@zwangermagazine.nl!

 

About the author  ⁄ Redactie

No Comments