Kickbee

Als aanstaande ouders is er natuurlijk niets leuker dan ten volste te genieten van de zwangerschap. Dit doe je door je zwangerschap te delen met je partner en je vrienden. De beste manier om je zwangerschap te delen is natuurlijk om er lekker over te kletsen en babbelen. Wat nou als de baby mee zou kunnen babbelen? Dat maakt het nog veel leuker!

Praat met je ongeboren kind

Het is geen grapje, in Amerika zijn ze de zogenaamde ‘Kickbee’ aan het ontwikkelen. Met de Kickbee kan je ongeboren baby met jou en je partner praten! De Kickbee is een band die je om je buik heen vast maakt met klittenband. Als je dan rustig een boek zit te lezen of je bent je favoriete tv-programma aan het kijken, laat je kind weten wanneer hij in je buik schopt.

Laat je kind een tweet sturen

Hoe je baby dit laat weten? Door een tweet de wereld in te sturen! Jazeker, wanneer je baby namelijk in je buikt schopt en jij hebt de Kickbee om, wordt er een tweet de wereld in gestuurd naar alle volgers van je baby. Ook kan je de Kickbee telefoongebonden maken. Zo kan je het telefoonnummer van je partner aan de Kickbee toevoegen. Iedere keer dat jouw baby dan in je buik schopt, ontvangt je partner een sms met de tekst: “Ik heb mama geschopt om 13.45”.

Spam Twitter niet vol

Erg geinig deze Kickbee, vooral als je zelf erg actief bent met social media. Zorg er alleen voor dat je niet constant met de Kickbee rond loopt, als je namelijk een actieve baby hebt, spam je Twitter vol! Ben je nu een fan en wil je direct een Kickbee? Sorry zwanger Nederland, dit is nog niet mogelijk. De Kickbee is volop in ontwikkeling en is dus zelfs in Amerika nog niet uit.

Wanneer de Kickbee verkrijgbaar is laten wij dit zo spoedig mogelijk weten! Tot die tijd moet je zelf maar tweeten dat je je baby voelt schoppen!

About the author  ⁄ Redactie

No Comments