Milk Band

Je hebt negen maanden in spanning gezeten en nu is je kindje er eindelijk. Er moet aan veel dingen gedacht worden en je bent ieder moment van de dag druk met van alles en nog wat. De periode na de zwangerschap is dus een ontzettend drukke tijd. Je wilt het beste voor je kindje en je wilt dat hij of zij in een gezonde omgeving opgroeit met een vaste basis. Je kindje moedermelk geven is het eerste wat je kunt doen. Moedermelk bevat alle voedingstoffen die een baby nodig heeft. Tegenwoordig zijn en talloze vervangers voor moedermelk, maar waarom zou je het niet zelf doen zolang het kan?

In het begin is het even wennen, “Hoe moet dat nou, borstvoeding geven?” en “Drinkt mijn kindje wel genoeg?”. Als kersverse moeder ben je nog een beetje onzeker. Door de drukte en vele dingen die je moet doen, vergeet je soms welke borst ‘dit keer aan de beurt is’.

De Milk Band is een hip sieraad wat je helpt bij het onthouden van welke borst aan de beurt is voor het borstvoeding geven. Ook kun je in een oogopslag zien hoe laat je kindje voor het laatst gedronken heeft en wat de duur was van het voeding geven. Drinkt je kindje uit je rechter borst dan draag je de Milk Band om je rechterborst, is de andere kant aan de beurt dan doe je hem met een simpele beweging om je andere pols.

De Milk Bands zijn in tien verschillende kleuren beschikbaar en zijn voor €6,95 te koop op www.smartmama.nl/milk-bands. Met deze kortingscode kun je een leuke korting krijgen van 10%: ZMactie. Ze zijn gemaakt van huidvriendelijke siliconen en gaan lang mee. Ook voor kleine kinderen kan het geen kwaad.

Bron: www.smartmama.nl

About the author  ⁄ Redactie

No Comments