Ondertussen bij de zwangere celebrities…

Er is weer een Nederlandse zangeres zwanger, Edsilia Rombley! De zangeres en haar man Tjeerd Oosterhuis verwachten een tweede kindje. De zangeres heeft het nieuws zaterdagavond laten weten aan haar publiek tijdens een theatershow in Nijverdal. En na haar theatershow zette zij het goede nieuws op Twitter.

Zij hebben al een dochter genaamd Imaani en nu komt er dus een tweede kleintje bij! Wij feliciteren hierbij Edsilia Rombley en haar man!

edsilia

18 februari 2013

Er zijn al vaker geruchten geweest dat Fergie, de zangeres van Black Eyed Peas, zwanger is, maar nu is het eindelijk naar buiten gebracht door Fergie zelf. Via Twitter heeft zij het nieuws naar buiten gebracht. “Josh & Ik & BABY is samen drie!”, aldus Fergie. Haar man Josh Duhamel had er ook een tweet over gestuurd en hieruit is te merken dat ook hij erg blij is met de zwangerschap. Twee weken geleden ontkende Josh nog dat Fergie zwanger was, omdat de geruchten al vanaf december in de ronde ging, maar nu heeft ook hij het dus bevestigd dat er een kleine opkomst is!
Fergie zwanger

12 februari 2013

Penelope Cruz is in verwachting van haar tweede kindje. Er gingen al geruchten dat de actrice zwanger zou zijn, maar nu is het dus bevestigd. Penelope Cruz is extreem blij met haar zwangerschap. Penelope Cruz (38 jaar) en haar man  Javier Bardem (43 jaar) kregen in januari 2011 al een zoon, maar nu is de tweede dus opkomst!

83rd Annual Academy Awards - Arrivals


06 november 2012

Styliste Danie Bles is voor de tweede keer zwanger! Vorig jaar trouwde ze met Joris Ebus waar ze al een 3-jarig zoontje Florian mee heeft. Danie is uitgerekend in het voorjaar van 2013. Ze is styliste van o.a. Sylvie van der Vaart, Leontine Borsato en Nikkie Plessen.

30 oktober 2012

Jim Bakkum en zijn vriendin Bettina Holwerda verwachten volgende maand hun eerste kindje!

25 oktober 2012

                  Dean Saunders en Jamie Faber hebben een zoontje gekregen! Op twitter publiceerde Jamie de eerste foto’s van hun kindje London. Een pracht kindje!

21 oktober 2012

De prachtige zangeres Adele (van het liedje ‘Someone like you’) is vorige week bevallen van een zoon! De vader is Simon Konecki. Meer details zijn er helaas nog niet bekend!

24 september 2012

Bracha van Doesburgh (vrouw van Daan Schuurmans)  is vier maanden zwanger lieten ze aan RTL Boulevard weten. Het koppel verwacht het kindje begin 2013 en geven aan heel gelukkig te zijn met de zwangerschap. Bracha en Daan trouwden in 2011 en gaven aan nu met z’n ‘drieën’  drie tot vier maanden op tournee te gaan. Ze spelen samen in het toneelstuk: ‘King Lear’.

19 september 2012

Zangeres Shakira en Gerard Piqué verwachten een kindje, waarschijnlijk een zoontje! De zangeres is nu ongeveer zes maanden zwanger. Bekijk haar zwangere buik op haar Facebook! Klik hier!

23 augustus 2012

Barbie en Michael hebben een dochtertje gekregen na een zware bevalling van 17 uur! Een pracht meisje hebben ze ter wereld gebracht genaamd: Angelina Melissa Cora!

20 augustus 2012

Gisele Bündchen heeft bevestigd dat ze 5 maanden zwanger is van haar tweede kindje! Gisele is getrouwd met Tom Brady en heeft samen met hem al een zoontje (Benjamin)

29 juni 2012

Sonja Bakker is zwanger! De dieet goeroe is al 14 weken in verwachting en weet zelf het geslacht van de kleine al. Son heeft al twee zoons uit een eerdere relatie. Ook haar partner Jan Reus heeft twee kits. Maar dit wordt de eerst voor het, sinds een paar maanden samenwonende, stel.

 

27 juni 2012

Jessica Simpson heeft voor het eerst een foto van de kleine Maxwell op internet gezet. Maxwell Drew werd begin mei geboren. Moeder Jessica is bij de zwangerschap van de kleine zoveel aangekomen dat ze gevraagd is voor 4 miljoen dollar het nieuwe gezicht van Weight Watchers te worden. Dan moet ze natuurlijk wel binnen een bepaalde periode terug op haar oude gewicht komen. Jes is rond de 30 kilo aangekomen tijdens de zwangerschap.

 

20 juni 2012

Scary movie actrice Anna Faris is in verwachting. Anna en haar man Chris Pratt leerden elkaar in 2007 kennen op de set van Take me home tonight en zijn in 2009 getrouwd. De actrice is al 6 maanden zwanger.

 

20 juni 2012

Ex-Victoria Secret model Marisa Miller is zwanger. Het wordt de eerste voor het 32 jarige model die in de herfst is uitgerekend. Volgens Marisa was er geen beter moment denkbaar. Haar beiden zussen zijn ook zwanger en zullen ook in 2012 moeder worden. De zussen kunnen gezellig samen op zwangerschapsverlof.

 

4 juni 2012

Miljuschka Witzenhausen is bevallen van een dochter. Het meisje, genaamd Felina, is niet de eerste voor de ex-soapie. Ze heeft ook al een zoon genaamd Rembrandt Tycho.

 

10 mei 2012

Victoria Secret model Alessandra Ambrosio is bevallen van haar tweede kindje. Het Braziliaanse model en haar verloofde Jamie Mazur hebben een zoon gekregen. Ze hebben al een dochter van 3 jaar genaamd Anja. Het kersverse jongetje heeft de naam Noah Phoenix gekregen.

 

8 mei 2012

Kate Middleton wil snel zwanger worden. Hoewel de kersverse prinses nog niet zwanger is geven bronnen aan de Kate en prins William hopen snel een kindje te krijgen.

 

4 mei 2012

De vrouw van Roel van Velzen is bevallen. Marloes, de vrouw van Roel, haar vliezen braken terwijl Roel op weg was naar Londen. Bijna een maand te vroeg begon de bevalling van Marloes terwijl Roel op een boot zat naar Londen. Daar kom je niet zo een-twee-drie van af! Eenmaal in Engeland aangekomen is hij naar het vliegveld gescheurd en heeft daar het eerste vliegtuig terug naar Nederland gepakt. Hun zoon Laut is helemaal gezond geboren.

 

2 mei 2012

Maud Mulder is in verwachting van een meisje. De Idols kandidate de in 2003 tweede werd is al 6 maanden zwanger. De zangers en haar tegenspeler, in de musical Doornroosje, Gelvin Straal weten wel al de naam die ze de kleine gaan geven maar houden dit nog even voor henzelf. Geen oer-Hollandse maar een iets internationalere naam, verklappen de twee.

 

1 mei 2012

Jessica Simpson is bevallen van een dochter. Op dinsdagochtend 1 mei is Maxwell Drew Johnson. Jessica is al sinds 2010 verloofd met American-football speler Eric Johnson. Maar vanwege de zwangerschap, en de nodige kilootjes die daarbij horen, is het huwelijk nog even uitgesteld. Als alle kilo’s er weer af zijn kunnen we een groots trouwfeest verwachten.

 

27 april 2012

Een vrouw uit Mexico is zwanger van een negenling. De leeftijd van de vrouw is niet bekend maar wel bekend is dat ze rond 20 mei zal bevallen. Als alle negen kinderen levend ter wereld komen zal dit de eerste keer in de geschiedenis zijn. Wel zijn er vrouwen zwanger geweest van negen kinderen maar deze zijn nooit alle negen leven geboren. Wel zijn er achtlingen levend ter wereld gekomen.

27 april 2012

Sarah Michelle Gellar is in verwachting van haar tweede kindje. De Amerikaanse actrice en haar man Freddie Prinze Jr. zijn sinds 2002 getrouwd. Het nog steeds dol gelukkige en verliefde stel kregen in 2009 al een dochtertje genaamd Charlotte Grace.

 5 april 2012

Sophie Hilbrand is bevallen van een zoon. De 36 jarige actrice heeft samen met haar Waldemar Torenstra al een dochter van twee, genaamd Robin. Het stel is al ruim 5 jaar samen.

23 maart 2012

Hillary Duff is bevallen. De 24 jarige actrice liet via twitter weten dat zij en haar man Mike Comrie de gelukkige ouders van Luca zijn geworden. Deze zoon is het eerste kindje van de ‘Lizzie McGuire’-actrice en de 31-jarige voormalige ijshockeyspeler Comrie. In 2010 is het stel getrouwd.


23 maart 2012

Tori Spelling is binnen een half jaar na haar bevalling weer zwanger. De ‘Beverly Hills 90210’-actrice beviel in oktober nog van een dochter. De 38-jarige actrice en haar man, acteur Dean McDermott, zijn de ouders van zoon Liam, dochter Stella en de op 10 oktober geboren Hattie Margaret. Het in 2006 getrouwde stel is te volgens in de realityshow ‘Tori & Dean: Home Sweet Hollywood’.

 

22 maart 2012

Reese Witherspoon is 12 weken zwanger. De 35 jarige actrice was al een tijdje bezig met zwanger worden, en dat heeft nu letterlijk zijn vruchten afgeworpen. Ze is vorige jaar getrouwd met de Hollywood-agent Jim Toth. De ‘Legally blonde’-ster is al moeder van de 12-jarige Ava en 8-jarige Deacon, die ze met haar ex-man Ryan Phillippe kreeg.

 

15 maart 2012

Sandra Bullock is bezig met het adopteren van een tweede kind. Twee jaar gelden adopteerde de actrice haar zoontje Louis Bardo. Volgens intimi is ze bezig met het adopteren van nog een spruit. De 47-jarige actrice heeft in 2010 al een kindje geadopteerd, toen was ze nog samen met haar man Jesse James, twee maanden na de adoptie bleek echter dat James van meerdere walletjes at. Het stel is inmiddels gescheiden en Bullock wil nu graag in haar eentje nog een kindje adopteren.

 

8 maart 2012

Katie Price (33), voormalig model, heeft bekend gemaakt voorlopig nog niet klaar te zijn met het uitbreiden van haar gezin. Ze wil nog minstens drie kinderen baren en daarnaast nog een aantal kinderen adopteren. Samen met ex-voetballer Dwight Yorke heeft ze een zoon en met zanger Peter André nog een zoon en een dochter. Katie Price is op dit moment single.

 

7 maart 2012

De Amerikaans Italiaanse reality-tv ster Snooki (24), bekend van MTV-programma Jersey Shore, heeft eindelijk toegegeven verloofd én zwanger te zijn. Het feestbeest kwam er op oudjaarsavond achter zwanger te zijn en is inmiddels 15 weken in verwachting. Zij en haar verloofde Jionni LaValle (24) gaan er helemaal voor.

4 maart 2012

Een Zwitserse vrouw van 66 is bevallen van een tweeling. Twee weken geleden werden de kinderen ter wereld gebracht me een keizersnee. De gepensioneerde predikante is de oudste vrouw die ooit in Zwitserland een kind op de wereld heeft gezet. De twee jongens en de moeder hebben de operatie overleefd. De alleenstaande vrouw heeft zich in een kliniek in Oekraïne laten behandelen om zwanger te worden.

 

29 februari 2012

De Britse draagmoeder Jill Hawkins verwacht drie weken voor haar 48e verjaardag te bevallen van een tweeling, haar negende en tiende baby. Ze was in extase toen ze er achter kwam zwanger te zijn van een tweeling. Ze is verslaafd aan zwanger zijn maar zelf heeft ze geen kinderen. Ondanks complicaties bij vorige bevalling is ze van plan ook voor haar 50ste nog minsten 2 kinderen te krijgen.

 

29 februari 2012

Penélope Cruz (37) heeft er een halfzusje bij. De tweede vrouw van haar Spaanse vader, die even oud is als de actrice, beviel vrijdag. Het meisje heet Salma. Voor Penélope zal het niet vreemd zijn om de kleine in haar armen te houden. De actrice en haar man Javier Bardem verwelkomden in januari vorig jaar zelf een kind, Leo. De jongen is dus een jaar ouder dan zijn tante Salma.

 

29 februari 2012

Jennifer Garner is bevallen van een jongen. Dit is de derde op rij voor de Amerikaanse ’13 going on 30’-actice en haar man Ben Afflack. De twee hebben al eerder twee meisjes gekregen de zesjarige Violet en de driejarige Serafina.

 

28 februari 2012

Kill Bill actrice Uma Thurman is in verwachting van haar derde kindje. De actrice heeft eerder al twee kinderen gekregen met Ethan Hawke. In 2003 zijn de twee uit elkaar gegaan en zorgen ze om en om voor de twee kinderen. De 41 jarige actrice is nu in verwachting van haar huidige vriend Arpad Busson. Dit is een Zwitserse Multimiljonair.

 

23 februari 2012

De Zweedse kroonprinses Victoria is op donderdagochtend 23 februari bevallen van een meisje. Het meisje heeft de naam Estelle gekregen en is de tweede in rij, na prinses Victoria, voor de troonopvolging. Victoria trouwde in juni 2010 met de fitnesscoach Daniel Wrestling (38). In augustus 2011 werd bekend dat ze zwanger was.

 

22 februari 2012

De roddel gaat dat Drew Berrymore is zwanger. Ze werkt op straat gespot met een foto van een echo in haar hand. De 36 jarige actrice wil geen commentaar leveren. Drew is verloofd met consultant Will Koelman, die haar vorig jaar ten huwelijk vroeg.

 

 

About the author  ⁄ Redactie

No Comments