Up-to-date blijven van de winacties?!

Houd dan vooral onze Facebookpagina in de gaten! Zo blijf je up-to-date van alle leuke winacties van Zwanger Magazine. En doe vooral mee aan de winacties zodat jij ook snel iets leuks wint voor jezelf of voor jouw baby!

 

Win gratis proefpakket van 60 luiers!

ZwangerMagazine begint dit jaar weer met een leuke winactie! Maak deze keer kans op een luierproefpakket van LaLaLuiers t.w.v. €24,95. Dit proefpakket bestaat uit onder andere de merken Pampers, Etos, Huggies en Kruidvat. Zo kun je eerst alle luiers uittesten voordat je een heel pak koopt. Hoe handig!

Wat moet je doen?

–          Ga naar onze Facebookpagina en LIKE & DEEL het bericht.

Zo beëindig je die eeuwenlange zoektocht naar de perfecte luier voor jullie kindje!

 

zwangermagazine luieractie2

 

 

WIN ‘ZWANGER & FIT’ DVDS

We hebben weer een nieuwe winactie! Deze keer zijn het ‘ Zwanger & Fit ‘ DVD’s voor tijdens en na de zwangerschap van Erin O’ Brien, trainster van Hollywood en de vrouw van James Denton (Desperate Housewifes). Zo kun je jouw gewichtstoename onder controle houden en helpt de DVD voor na de zwangerschap je om weer op jouw ideale gewicht te komen. Beide DVD’s zijn inclusief een partner workout. Voor een preview klik hier.

Het enige wat je hoeft te doen is dit bericht liken en delen op jouw Facebook. Deel het met al jouw zwangere vriendinnen zodat zij ook mee kunnen doen en kans kunnen maken op dit ‘Zwanger & Fit’ DVD pakket. Train je fit vanuit je comfortabele huiskamer.

Deze actie loopt tot 2 december.

 

winactie 'Zwanger & Fit' DVDs

WIN EEN LEUKE UKKIE FOTOSESSIE

Heb je gisteren de super leuke Baby Smartphone niet gewonnen? Niet getreurd, wij hebben nu weer een leuke, nieuwe winactie voor de zwangere vrouwen: een Ukkie Fotosessie bij “In een Flits”.

Vier je geluk groots door de zwangerschap vast te leggen op mooie foto’s! Is dit iets wat jij graag wilt, doe dan snel mee! Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje ophttp://www.ineenflits.nl/zwangerschap/index.html en bekijk daar een aantal mooie zwanngerschapsfoto’s.

Het enige wat je hoeft te doen is onze Facebookpagina te liken en deze foto te delen. Deel het met al jouw zwangere vriendinnen zodat zij ook mee kunnen doen en kans maken op een Ukkie fotosessie!

Succes dames! De winactie loopt tot 7 augustus.

Winactie Ukkie Sessie

WIN EEN LEERZAME BABY SMARTPHONE VAN VTECH

We hebben weer een te gekke winactie voor jullie kleine: een leerzame Baby Smartphone van VTech!

Het enige wat je hoeft te doen, is onze Facebookpagina liken en de onderstaande foto te delen. Wie weet kan jouw kleintje dan binnenkort spelen op zijn éigen smartphone!

Waar mama en papa de hele dag druk mee zijn, moet wel interessant zijn, toch?
Winactie Baby Smartphone start 24-6
Ga snel naar onze Facebookpagina en doe mee! Wij wensen jullie veel succes!!

 

 

WIN EEN LEUK ZEBRA-PAKKET VAN TOE KJOET

Het is weer tijd voor een nieuwe, leuke winactie! TrendyBabyFashion heeft een leuk zebra-pakket samengesteld van het merk Toe Kjoet en die kunnen jullie winnen! Het pakket bestaat uit: een boxkleed met bijpassende romper en mutsje!

Hoe kun je het leuke pakket winnen? Dat lees je in de afbeelding hieronder!

Winactie TrendBabyFashion.com 2

Wij verwachten leuke reacties! De winnares zal op 10 april bekend worden gemaakt. Succes!

 

 

WIN HET LEUKE BOEK ‘MADE IN CHINA’ VAN ANNEKE RAS

“Anneke gaat voor het laatst op zakenreis naar China, voordat ze zich op de komst van haar eerste kindje gaat richten. Dit verloopt echter anders dan gepland. 

Emotioneel, maar ook met de nodige humor, vertelt ze haar verhaal vanaf het moment dat haar vliezen breken tot dat ze weer veilig thuis in Nederland is. 

Een duizelingwekkend en meeslepend verhaal tegen de schitterende achtergrond van het nostalgische en altijd drukke Shanghai.”

Ben je nieuwsgierig geworden naar het boek en zou je het boek graag willen lezen? Dat kan! Doe nu mee met onze winactie! Het enige wat je hoeft te doen is: like ons op Facebook en stuur jouw leukste zwangerschapsfoto op naar ons: redactie@zwangermagazine.nl. En wie weet kan jij na 25 maart beginnen met het lezen van ‘Made in China’!

***Heb je (nog) geen leuke zwangerschapsfoto? Dan kun je ook mee doen aan deze actie door de onderstaande foto te delen op Facebook!***

Afbeelding Winactie boek Made in China1

 

 

 

HET IS WEER TIJD VOOR EEN WINACTIE; WIN EEN LEUKE MAMATUBE!

Ben jij zwanger en wil je graag een kledingstuk hebben waarmee je 6 verschillende outfits kunt creëren  Dan is de Mamatube echt iets voor jou! Wil jij deze handige Mamatube winnen? Doe dan mee aan onze winactie via de Zwanger Magazine Facebookpagina. Wie weet ben jij na 18 maart 2013 de gelukkige eigenaresse van de Mamatube! Succes Dames!

Nieuwe Winactie Mamatube

 

 

WIN WIN WIN KAARTJES VOOR DE NEGENMAANDENBEURS!

Of je nu een kindje verwacht of net hebt gekregen, de Negenmaandenbeurs is van beide markten thuis. Van 20 t/m 24 februari 2013 staat het leukste en grootste evenement op het gebied van baby’s en zwangerschap op de agenda. Ideaal voor een g
ezellig dagje uit met je zus, (schoon)moeder, collega of natuurlijk je partner.

Naast spetterende modeshows, scherpe beursaanbiedingen, stylingadvies en nieuwe producten, is er ook voldoende advies van deskundigen in te winnen. Leuke activiteiten in overvloed die je niet mag missen! Kijk op negenmaandenbeurs.nl voor meer informatie over de beurs.

Wil jij een kaartje winnen voor dit leuke evenement? Doe dan nu mee met onze winactie! Op de afbeelding staat wat je moet doen om kans te maken. Je kan meedoen t/m 7 januari 2013! Klik op de foto om naar de winactie te gaan!