Speciale geboortekaartjes

Tegenwoordig moet alles hip via elektronica worden verstuurd. Aan kaartjes wordt niet meer gedacht, daar wordt eerder om gelachen. Maar hier is helemaal geen reden toe! Een kaart sturen is juist heel speciaal en persoonlijk. Dit is juist de reden waarom mensen een geboortekaartje sturen bij de geboorte van hun kindje. Ze willen aan iedereen laten zien dat hun kindje is geboren en dat hij of zij heel speciaal is.

Geef de kaart een persoonlijk tintje

Een kaart, dus ook een geboortekaart, wordt pas echt speciaal als er een persoonlijk tintje aan zit. Een standaard kaart van de Ako of Bruna verdwijnt snel tussen het oud papier. Om dit te voorkomen is het aan te raden zelf een kaart te (laten) ontwerpen. Mensen zullen opkijken van de originele en opvallende geboortekaart. Een persoonlijk tintje is meer dan alleen een persoonlijke tekst op de kaart plaatsen. Persoonlijk is een foto of een afbeelding die iets voor jullie betekend. Persoonlijk is een kaart waarvan je meteen ziet: “die kaart is echt zelf gemaakt door …”

Maak de kaart speciaal

Natuurlijk weet jij zelf het beste hoe je de kaart speciaal en persoonlijk maakt. Persoonlijk is namelijk voor iedereen weer anders. Maar om je te inspireren hebben we hier onder een paar mooie geboortekaartjes gemaakt. Deze kaartjes kun je zelf maken op Geboortekaartje.nl. Door hier iets uit te kiezen wat bij jou past, en dit te maken in jouw eigen stijl, zal het kaartje niet snel verdwijnen. Dus reken maar op veel kraambezoek!

Maak hier je eigen speciale geboortekaartjes!

Speciale geboortekaartjes

About the author  ⁄ Redactie

No Comments