Vader in spé

vader in speNegen maanden lang groeit er een klein mensje in jouw buik. Als toekomstig moeder heb je negen maanden de tijd om een band te krijgen met het kersverse leven wat aan het groeien is in je buik. Voor de vader is het een heel ander verhaal. Over het algemeen heeft de vader een minder goed beeld van hoe de zwangerschap verloopt en hoe bepaalde dingen gaan na de bevalling.

Uitgeverij Snor heeft een applicatie ontwikkeld voor ‘vaders in spé’. De app is te downloaden via de iTunes app store. Elke week krijgt de vader een update over zijn zwangere vrouw of vriendin en de baby in haar buik. Hoe groeit de baby? Wat kan ik doen voor mijn vrouw? Dit zijn voorbeelden van tips die de app Vader in spé geeft.

Na de bevallig krijgt de vader tips over hoe je de baby boertjes kan laten doen, hoe je een luier moet verschonen of hoe je je baby in slaap zingt. Ook een paniekknop en een weeënmeter zijn in de app aanwezig.

‘Vader in spé’ staat ook in contact met Facebook en Twitter, dus de vaders kunnen foto’s van hun zoon of dochter direct aan de hele wereld tonen. Zo kunnen de vaders ook met elkaar in contact blijven en kunnen ze van elkaar leren! Voor ongeveer € 3 heb je hem op je iPhone.

Via deze link kun je hem kopen: http://itunes.apple.com/nl/app/vader-in-spe/id400529757?mt=8

About the author  ⁄ Redactie

No Comments