Verlof is op

De hele dag denk ik al aan ‘t feit dat dit mijn laatste officiële verlof dag is. De twaalf weken na de geboorte van Daylon zijn morgen voorbij, echter ben ik nog 4 dagen vrij geroosterd. Toch maakt deze dag mij behoorlijk emotioneel. Weer iets om af te sluiten. Bah!! Waarom heb ik daar toch zoveel moeite mee? Ik vraag mij af of ik mijn verlof goed heb benut en of ik voldoende heb genoten. Eigenlijk hoef ik mij dat niet af te vragen want natuurlijk heb ik dat! Heb een super tijd gehad met mijn gezin. Heb echt volop kunnen genieten van mijn kleine ventje en heb met hem getut en geknuffeld zoveel als maar kan.

Deze 12 weken zijn nog sneller gegaan dan de laatste 12 van mijn zwangerschap. Ongelofelijk en wat is er veel gebeurd om op terug te kijken.

Ik zit nu te schrijven in de gymzaal, maar moet even stoppen want Daylon begint te babbelen en aandacht te vragen met zijn big smile!! Ik klets lekker tegen hem en kriebel hem onder zijn neus. Dat is echt zijn favoriete kriebel plekje en dat maakt hem altijd extra vrolijk. Ook zijn heldere blik is om bij weg te smelten. Als je naar hem kijkt en hij maakt ineens contact dan gaan die kijkers extra wijd open en dat is zo leuk! Maar het mooiste is natuurlijk de open mond lach, waarbij het plezier er vanaf straalt. En waarbij sinds kort ook lach geluidjes bij te horen zijn. Dus probeer ik maar weer eens foto’s van deze lach te maken, maar dat is behoorlijk moeilijk. Want zodra de telefoon of fototoestel in beeld komt kijkt hij daar heel serieus naar. Voor nu betekend het dat dit batterijen vreet en daarom is nu ook mijn telefoon leeg.  Ik stop maar even met schrijven en geniet van mijn ventje!!

Het is nu avond en het is nog 2,5 uur mijn laatste verlof dagje, maar ik sluit hem zo maar af. Ik lig nu in bed met de twee mooiste mensjes van de hele wereld en luister naar gesnurk van de oudste en de ademhaling en geluidjes van de jongste. Hoe gelukkig kan je zijn als mens! Ik ga nog even met hem knuffelen en babbelen en dan doe ik heel tevreden mijn oogjes toe! Toch best nog moeilijk hoor om dit te doen want Daylon is klaar wakker en ligt mij met grote ogen aan te kijken. Misschien helpt het als ik het licht uit doe:)

 

About the author  ⁄ Redactie

Comments are closed.