Win een Disney Junior pakket!

Disney plaatje voor actie

Disney Junior lanceert binnenkort twee nieuwe leuke programma’s voor je jongste kinderen. Voor de jongens komt er Jake en de Nooitgedachtland Piraten en voor de meisjes komt er Sofia het prinsesje!

Wil jij voor je kleine een Disney pakket van Jake of Sofia winnen? Wij verloten onder onze lezers vijf keer een pakket van Jake en vijf keer een pakket van Sofia! Het pakket bevat een rugtasje, een broodtrommel, een fietsbel en een potloden set. Als je kans wilt maken op een van deze Disney pakketten, ga dan naar de Facebookpagina van Kaart Op Maat en like deze pagina! Reageer vervolgens op het bericht van de actie waarom jij vindt dat jij een prijs verdient!

Maar wie zijn Jake en Sofia?

Jake en de Nooitgedachtland Piraten
Ga mee op avontuur met Jake, Cubby, Izzy en papegaai Skully! Op het eiland Nooitgedachtland zijn zij altijd op zoek naar schatten. Zodra zij die vinden, krijgen ze dikwijls te maken met de gemene Kapitein Haak en Meneer Vetje die de schatten maar al te graag stelen. Jake en zijn vrienden zullen de schatten terug moeten halen, maar daar moet jij ze wel bij helpen! Bij iedere hindernis die ze doorstaan verdienen Jake en zijn team gouden munten. Help hen met verzamelen en doe mee met deze interactieve schattenjacht!

Jake en de Nooitgedachtland Piraten is vanaf 7 juli t/m 1 augustus elke maandag t/m vrijdag om 06.45 uur te zijn op Disney Channel.

SKULLY, MARINA, IZZY, CUBBY, JAKE

Sofia het prinsesje
Maak kennis met de wondere wereld van Sofia. Als haar moeder met de Koning trouwt, wordt Sofia een echte prinses. Maar hoe gedraagt een prinses zich eigenlijk? Om dit te leren, gaat Sofia naar een speciale school. Daar leert ze alles over de eigenschappen die horen bij een echte prinses. En dat is niet altijd makkelijk! Gelukkig krijgt Sofia hulp van haar dierenvrienden, waar ze door een magische amulet mee kan praten.

Sofia het prinsesje is elk weekend in juli  met dubbele afleveringen om 07.00 te zien op Disney Channel!

WHATNAUGHT, ROBIN, PRINCESS SOFIA, CLOVER, MIA

About the author  ⁄ Redactie

Comments are closed.