Win een set van MILESTONE™ PREGNANCY CARDS!

MILESTONE™ CARDS – Leuk voor later..
Ben je zelf zwanger of is je lieve vriendin, zus of collega in verwachting? Dan is een giftbox van de MILESTONE™ Pregnancy Cards een ideaal cadeau. ZwangerMagazine.nl verloot drie sets!

Wat moet je doen? Volg je de KaartOpMaat Facebook pagina al? Reageer op het bericht over de MILESTONE™ Pregnancy Cards en maak kans op een set! Wie weet ben jij de gelukkige winnaar/winnares van één van de drie sets.

MILESTONE™ Pregnancy Cards – Capture the miracle of you pregnancy
Als je net zwanger bent, lijkt het nog een eeuwigheid te duren. Niets is minder waar; time flies when you’re pregnant! Voor je het weet, begint je buik te groeien, is de twintig weken echo, voel je de eerste schopjes en is de babykamer klaar. Stuk voor stuk mijlpalen in de zwangerschap om op beeld vast te leggen. Een ‘selfie’ is natuurlijk zo gemaakt, maar dit zijn dé bijzondere momenten in het leven om echt even bij stil te staan. Met de MILESTONE™ Pregnancy Cards kun je deze hoogtepunten op een originele manier fotograferen en de datum erbij zetten. Zo maak je een creatief eigen baby fotoboek vanaf het moment dat je ontdekt dat je zwanger bent tot en met de eerste verjaardag.

De MILESTONE™ Pregnancy Cards zijn verkrijgbaar in een giftbox met dertig geïllustreerde kaarten. Veertien zwangerschapskaarten van de eerste positieve test tot de laatste echo en dertien kaarten voor de eerste babyfoto’s. Extra leuk zijn de twee kaarten voor een hand- en voetafdruk om je fotoalbum nog completer te maken.

MILESTONE™ Mini Cards – Quote on the wall
Eerder bracht MILESTONE™ Cards al de originele en internationaal succesvolle MILESTONE™ Baby Cards op de markt. Hiermee kun je  de mijlpalen van je baby in het eerste levensjaar vastleggen. Daar wordt deze maand de giftbox MILESTONE™ Mini Cards aan toegevoegd, want hoe vaak zeggen je kinderen iets grappigs en denk je: ‘dat zou ik op moeten schrijven’ of ‘dit is er één om in te lijsten?’

MILESTONE™ Cards lanceert dé oplossing om dit soort uitspraken nooit meer te vergeten. Het nieuwe product, MILESTONE™ Mini Cards, zijn 100 geïllustreerde kaartjes in een mooi vormgegeven doosje. Nu kan je al die onverwachte en grappige uitspraken inclusief datum opschrijven om ze dan nooit meer te vergeten. Hartstikke leuk voor later. Bewaar de kaartjes in het doosje, hang ze op de muur of plak ze in een foto album of plakboek. Ook leuk: maak een foto van je kinderen met het kaartje op datzelfde moment. Zo geniet je nog jarenlang van de momenten die zo snel voorbij gaan.

De MILESTONE™ Cards zijn verkrijgbaar sinds 2012 en worden inmiddels in 10 talen en in 26 landen verkocht  De kaarten worden lokaal gedrukt op FSC papier met gebruik van  milieuvriendelijke drukinkten.

De MILESTONE™ Baby & Pregnancy Cards kosten  € 16,95 en de MILESTONE™ Mini Cards € 12,95, beiden zijn verkrijgbaar in diverse kinderwinkels, lifestyle boetieks en via de betere webshops en boekhandels. Op de website vind je meer informatie, inspiratie en verkoopadressen: milestonecards.com

About the author  ⁄ Redactie

Comments are closed.